Πρώην δανεικό του Ολυμπιακού θέλει με 8 "μύρια" η Φόρεστ!

Ο πιο ένθερμος οπαδός των "ερυθρόλευκων" πιθανώς να μην θυμάται ότι από το μεγάλο λιμάνι είχε περάσει ο φορ της Πόρτο, Κονσάλο Πασιένσια. Πώς άλλωστε αφού ο 23χρονος είχε γράψει μόλις μία συμμετοχή με τη φανέλα του ΟΣΦΠ. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν και ο συγκεκριμένος εκτόξευσε τις μετοχές του.

Πρώην δανεικό του Ολυμπιακού θέλει με 8 "μύρια" η Φόρεστ!

" Ο Καράνκα θέλει Πασιένσια στην Νότιγχαμ " γράφουν στην Αγγλία και πιθανώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης να του ικανοποιήσει κι αυτή την επιθυμία μετά την απόκτηση των Καρβάλιο και Γκονσάλβες από την Μπενφίκα.

Αλήθεια, τον Πασιένσια τον θυμάστε;

Πρόκειται για τον Πορτογάλο φορ της Πόρτο που πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Ολυμπιακό το 2016, γράφοντας μόλις μία συμμετοχή. Φυσικά, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στάθηκε άτυχος εκείνη την περίοδο, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα.

Από τότε μέχρι σήμερα πάντως, σε μία τριετία δηλαδή, τα πράγματα άλλαξαν και ο 23χρονος επιθετικός εμφανίζεται εκ νέου μπροστά στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ιστοσελίδα " hitc.com", όπως και η πορτογαλική εφημερίδα " O' Jogo" υποστηρίζουν πως ο φορ της Πόρτο βρίσκεται στο ραντάρ της Φόρεστ και οι Πορτογάλοι τον παραχωρούν έναντι 8.000.000 ευρώ! Με τόσα τον δίνουν οι "δράκοι", ούτε ευρώ παρακάτω!

Ο Πασιένσια αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Σετούμπαλ, σκοράροντας σε 24 συμμετοχές 10 γκολ, ενώ μοίρασε και έξι ασίστ.

Τον περασμένο Νοέμβριο, επίσης, ο Φερνάντο Σάντος του είχε δώσει την ευκαιρία να γίνει διεθνής στο φιλικό της Πορτογαλίας με τις ΗΠΑ. Πάντως, στην Πορτογαλία δεν αποκλείουν ο 23χρονος επιθετικός εφέτος να πάρει ευκαιρία στους "δράκους" από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο (θα τον τσεκάρει στην προετοιμασία), σημειώνοντας παράλληλα πως υπάρχει ενδιαφέρον από Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK