Στράβωσε με Γκουαρδιόλα ο "ήρωας" Μπράβο

Ο Κλαούντιο Μπράβο ήταν ο "ήρωας" της πρόκρισης στους "4" του Λιγκ Καπ για την Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Λέστερ, όμως δεν το χάρηκε όσο θα ήθελε. Αυτό γιατί πήγε να τον αγκαλιάσει ο... Πεπ Γκουαρδιόλα (VIDEO)!

Manchester City manager Josep Guardiola, right, congratulates Manchester City's Claudio Bravo after he saved two penalties as Manchester City beat Leicester City on penalties during the League Cup Quarter Final soccer match between Leicester City and Manchester City at the King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, Dec. 19, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Josep Guardiola Claudio Bravo AP IMAGES

Μετά τη μεταγραφή του Έντερσον Μοράες από την Μπενφίκα, ο Κλαούντιο Μπράβο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα στην Μάντσεστερ Σίτι και ουσιαστικά παίζει στα παιχνίδια κυπέλλου. Το γεγονός αυτό έχει δυσαρεστήσει τον έμπειρο πορτιέρο, ο οποίος ψάχνει... διέξοδο ενόψει Ιανουαρίου.

Κόντρα στην Λέστερ, ωστόσο, ο Χιλιανός κίπερ έδειξε την κλάση του βοηθώντας την Σίτι να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, σχεδόν, όλοι οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν.

Όταν πήγε κοντά ο Γκουαρδιόλα όμως γύρισε την πλάτη! Ο Ισπανός τον αγκάλιασε βέβαια, όμως η όψη του προσώπου του Μπράβο τα... λέει όλα!

AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK