Το ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ αίτημα παίκτη της Μπρίστολ σε Γκουαρδιόλα!

Ο σεβασμός για τον Πεπ Γκουαρδιόλα έχει περάσει σε... άλλο επίπεδο και αυτό φάνηκε στο φινάλε του αγώνα με την Μπρίστολ Σίτι με το σουρέαλ αίτημα παίκτη των γηπεδούχων (VIDEO).

Manchester City coach Pep Guardiola and Newcastle manager Rafa Benitez, left, walk on the sidelines during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Jan. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City coach Pep Guardiola and Newcastle manager Rafa Benitez, left, walk on the sidelines during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Jan. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μπρίστολ Σίτι ήταν ανταγωνιστική και στα 180' της μάχης της με την Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του League Cup, όμως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν άφησε πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση στην αντίπαλό της και με δύο νίκες (2-1 εντός και 3-2 εκτός) πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του "Γουέμπλεϊ".

Πέρα πάντως από τα όμορφα γκολ που σημείωσαν στο χορτάρι οι Αγουέρο και Ντε Μπράινε (το δεύτερο και το τρίτο γκολ των "πολιτών") ο δεύτερος ημιτελικός του League Cup είχε για μεγάλους πρωταγωνιστές τον Πεπ Γκουαδιόλα και έναν παίκτη της... Μπρίστολ Σίτι!

Ο λόγος για τον Άντεν Φλιντ, ο οποίος δευτερόλεπτα μετά τον (τιμητικό) αποκλεισμό της ομάδας του έκανε κάτι το... αδιανόητο αφού ζήτησε από τον Καταλανό τεχνικό το παλτό του (!) με αντάλλαγμα τη φανέλα του!

Ο Γκουαρδιόλα χαμογέλασε αλλά αρνήθηκε ευγενικά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK