Ο Μουρίνιο πήρε το αίμα του πίσω από τον Γκουαρδιόλα

Ο Μουρίνιο έχασε την πρώτη μάχη από τον Γκουαρδιόλα αλλά πήρε ρεβάνς στη δεύτερη, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να νικά 1-0 τη Σίτι και να προκρίνεται στους "8" του League Cup!

Football Soccer Britain - Manchester United v Manchester City - EFL Cup Fourth Round - Old Trafford - 26/10/16
 Manchester United's Juan Mata celebrates scoring their first goal 
 Reuters / Darren Staples
 Livepic
 EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.
Football Soccer Britain - Manchester United v Manchester City - EFL Cup Fourth Round - Old Trafford - 26/10/16 Manchester United's Juan Mata celebrates scoring their first goal Reuters / Darren Staples Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. REUTERS

Τρεις ημέρες μετά την συντριβή στο Λονδίνο από την Τσέλσι (0-4) αλλά και την τρομερή κριτικη που δέχτηκε από σύσσωμο τον αγγλικό Τύπο ο Ζοζέ Μουρίνιο μπορεί να... αναπνέει και πάλι.

Ο Μουρίνιο πήρε το αίμα του πίσω από τον Γκουαρδιόλα
© BPI / MATT WEST

Στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ για τους "16" του League Cup, η Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 της συμπολίτισσας Σίτι και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του League Cup, με τον χρυσό σκόρερ για τους "κόκκινους διαβόλους" να είναι ο Χουάν Μάτα στο 54' μετά από ασίστ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (πρώτη στη σεζόν για τον Σουηδό σε σύνολο 14 αγώνων).

Ο Μουρίνιο πήρε το αίμα του πίσω από τον Γκουαρδιόλα

Το εισιτήριο για τους "8" του θεσμού σφράγισε επίσης η Γουέστ Χαμ που έκαμψε με 2-1 την αντίσταση της Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι αλλά και η Σαουθάμπτον που επικράτησε 1-0 της Σάντερλαντ με το πρώτο γκολ του Μπουφάλ με τη φανέλα των "αγίων".

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-0

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ 2-1

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1-0

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ LEAGUE CUP:

Φάση των "16"

Τρίτη

Άρσεναλ - Ρέντινγκ 2-0 (33', 78' Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν)

Λίβερπουλ - Τότεναμ 2-1 (9', 64' Στάριτζ / 76' πέν. Γιάνσεν)

Μπρίστολ Σίτι - Χαλ 1-2 (90' Τόμλιν / 44' Μαγκουάιρ, 47' Ντόσον)

Λιντς - Νόριτς 2-2 (43' Άντονσον, 109' Γουντ / 14' Πίτσαρντ, 99' Ολιβέιρα) [3-2 στα πέναλτι]

Νιούκαστλ - Πρέστον 6-0 (19', 55' Μίτροβιτς, 38', 87' Ντιαμέ, 53' πέν. Ρίτσι, 90' Αγιόθε Πέρεθ)

Τετάρτη

Γουέστ Χαμ - Τσέλσι 2-1 (11' Κουγιατέ, 48' Φερνάντες / 90' Κέιχιλ)

Σαουθάμπτον - Σάντερλαντ 1-0 (66' Μπουφάλ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 1-0 (54' Μάτα)

News 24/7

24MEDIA NETWORK