Οι επεμβάσεις του Στιλ απέκλεισαν τη Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο

Ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ κράτησε την Μπρίστολ Σίτι με τις επεμβάσεις του στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στις καθυστερήσεις ο Σμιθ... σκότωσε τον Μουρίνιο σκοράροντας το 2-1 της πρόκρισης!

Οι επεμβάσεις του Στιλ απέκλεισαν τη Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο
luke steele

Απίστευτες σκηνές στο "Άστον Γκέιτ Στάντιουμ" με την γηπεδούχο Μπρίστολ Σίτι να αποκλείει στις καθυστερήσεις την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης με το υπέρ της 2-1.

Το γκολ-εισιτήριο ήρθε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 93', γεγονός που έκανε ακόμη πιο... μαγικές για τους γηπεδούχους. Ο Σμιθ "σκότωσε" τον Μουρίνιο και οι οπαδοί της Μπρίστολ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν το σπουδαίο επίτευγμα.

Βέβαια, μερίδα του λέοντος στη μεγάλη έκπληξη αντιστοιχεί και στον πρώην πορτιέρε του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ.

Ο Άγγλος γκολκίπερ δέχθηκε το γκολ από τον Ιμπραχίμοβιτς για το 1-1 στο 58', αλλά σε καίρια σημεία της αναμέτρησης είπε μεγάλα "όχι" στους "Κόκκινους Διαβόλους" που κράτησαν την Μπρίστολ στο παιχνίδι και εν τέλει της έδωσαν και την πρόκριση!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλαμπ του Στιλ... τρέχει σερί πέντε νικών σε ισάριθμους αγώνες και στα τρία απ' αυτά έχει καταφέρει να κερδίσει με γκολ στο 90'!

News 24/7

24MEDIA NETWORK