Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης της Άρσεναλ που υποδέχθηκε τον Σωκράτη!

Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του Παπασταθόπουλου στο νέο του συμβόλαιο με την Άρσεναλ, βρέθηκε ήδη ο πρώτος παίκτης της ομάδας του Έμερι που τον καλωσόρισε (PHOTOS).

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης της Άρσεναλ που υποδέχθηκε τον Σωκράτη!

Ύστερα από πέντε ολόκληρα χρόνια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος άνοιξε... τα φτερά του για την Premier League όπου και θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Άρσεναλ.

Στο Βόρειο Λονδίνο, ο "Πάπα" θα συναντήσει γνώριμα πρόσωπα, γεγονός που θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί γρηγορότερα στις νέες καταστάσεις.

Απ' τους συμπαίκτες του στην Βεστφαλία, Ομπαμεγιάνγκ και Μιχιταριάν μέχρι τον Μαυροπάνο και τον Μπέρντ Λένο, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν παίκτης της Λεβερκούζεν.

Όσον αφορά τον Γκαμπονέζο επιθετικό, ήταν ο πρώτος που τον υποδέχθηκε στην Άρσεναλ. Χωρίς πολλά λόγια. Μόνο με μία σέλφι όπου το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του και ένα "Papaaaaaaaaa".

Άλλωστε οι δυο τους γνωρίζονται πάρα πολύ καλά, αφού ήταν συμπαίκτες στην Μπορούσια απ' τον Ιούλη του 2013.

Πάντως, ο... θόρυβος της μεταγραφής του Έλληνα διεθνούς αμυντικού στους "κανονιέρηδες" ακούστηκε μέχρι την Ισπανία και έφτασε μέχρι τα αυτιά του Μαρκ Μπαρτρά, που απ' τον Γενάρη αγωνίζεται στην Μπέτις.

Μάλιστα, και αυτός με ένα τιτίβισμα ευχήθηκε στον "Πάπα" προτρέποντας τον Ομπαμεγιάνγκ να "προσέχει" τον άλλοτε παρτενέρ του στην Ντόρτμουντ, γράφοντας: "Ομπαμεγιάνγκ, να προσέχεις τον Σωκράτη στον Λονδίνο. Ελπίζω ότι θα περνάτε καλά μαζί όπως κάναμε κι εμείς στην BVB! Καλή επιτυχία παιδιά. Θα τα πούμε στην Ευρώπη φίλοι μου", είπε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK