Είτε θα γίνει "Μίδας" στην Άρσεναλ είτε θα πάρει... δρόμο

Η Άρσεναλ θέλει να "δέσει" με νέο συμβόλαιο τον Άαρον Ράμσεϊ, προσφέροντάς του... χρυσάφι. Σε περίπτωση όμως που δεν αποδεχθεί την πρόταση, τότε οι "κανονιέρηδες" θα τον τοποθετήσουν στην transfer list χωρίς ντροπή.

Arsenal's Aaron Ramsey, second left, celebrates with teammates after scoring his side's second goal during the Europa League quarterfinal, second leg soccer match between CSKA Moscow and Arsenal at the CSKA Arena, in Moscow, Russia, Thursday, April 12, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Arsenal's Aaron Ramsey, second left, celebrates with teammates after scoring his side's second goal during the Europa League quarterfinal, second leg soccer match between CSKA Moscow and Arsenal at the CSKA Arena, in Moscow, Russia, Thursday, April 12, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP IMAGE

Ο Ουνάι Έμερι καλείται να δεσμεύσει παίκτες - κλειδιά στην Άρσεναλ με νέο συμβόλαιο και διάλεξε πρώτο τον ποδοσφαιριστή που θεωρεί σημαντικότερο, τον Άαρον Ράμσεϊ. Το συμβόλαιο του Ουαλού λήγει το καλοκαίρι του 2019 και η διοίκηση των Λονδρέζων θέλει να το επεκτείνει για άλλα 5 χρόνια.

Και με ποιον τρόπο αποφάσισε να τον δελεάσει; Μα φυσικά, προσφέροντας του αυξημένες αποδοχές που θα τον "τοποθετήσουν" στους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ρόστερ, παρέα με τους Πιέρ-Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ και Χένρικ Μαχιταριάν.

Οι συγκεκριμένοι αστέρες του συλλόγου αμείβονται με περίπου 200.000 ευρώ την εβδομάδα και ο 27χρονος μέσος μπορεί να δει κι αυτός τον λογαριασμό του να "γεμίζει" με το ίδιο ποσό, αν τελικά υπογράψει. Πάντως, οι "κανονιέρηδες" έχουν έτοιμο το "Plan B", σε περίπτωση που ο άσος τους δεν αποδεχτεί τη "χρυσή" προσφορά.

Και ποιο είναι αυτό; Η άμεση πώληση του άσου τους, η οποία αναμένεται να "φέρει" πολλά εκατομμύρια στα ταμεία. Οι Λονδρέζοι δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται πως μπορεί να "χάσουν" το επόμενο καλοκαίρι τον Ράμσει ως ελεύθερο και αν δεν παραμείνει, τότε θα τον βγάλουν στο... σφυρί τη προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Πάντως, η τακτική που ακολουθεί το κλαμπ με τον παίκτη, θα μπορούσε να θεωρηθεί και σαν μία μικρή... απειλή, καθώς ο Ράμσει καλείται να απαντήσει στο εξής δίλημμα: " Είτε μένεις και σε κάνουμε... Μίδα με τα λεφτά που θα λαμβάνεις είτε παίρνεις... δρόμο από την ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK