H τριάδα-όνειρο του Παπασταθόπουλου και η δήλωση-μαχαιριά για Τσέλσι, Τότεναμ και Σίτι!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποκάλυψε ποιους θαυμάζει περισσότερο από όσους έχουν φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ ενώ έκανε και μία δήλωση-καρφί για αρκετές ανταγωνίστριες των "κανονιέρηδων".

H τριάδα-όνειρο του Παπασταθόπουλου και η δήλωση-μαχαιριά για Τσέλσι, Τότεναμ και Σίτι!

Μετά από πέντε χρόνια και 186 ματς με τη φανέλα της Ντόρτμουντ ο Σκωράτης Παπασταθόπουλος είναι πλέον μέλος της Premier League και της Άρσεναλ και στην πρώτη του συνέντευξη ως "κανονιέρης" φρόντισε να δείξει πως είναι αρκετά... διαβασμένος.

Σε ερώτηση για τους αγαπημένους του παίκτες που έχουν αγωνιστεί στους Λονδρέζους, ανέφερε τρεις από τους πλέον αγαπητούς στο κοινό της Άρσεναλ ενώ κατέταξε την ομαδα του στο Top-3 της χώρας έχοντας στο μυαλό του τον αριθμό των πρωταθλημάτων (πίσω μόνο από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ), αφήνοντάς άθελά του και μία σπόντα για ομάδες όπως η Τότεναμ, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι.

"Η Άρσεναλ είναι μία από τις τις τρεις μεγαλύτερες ομάδες στην Premier League και ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Έχει πολλούς οπαδούς και πολύ μεγάλη ιστορία. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Είναι πολλοί παίκτες που έχουν παίξει στην Άρσεναλ και τους θαυμάζω. Μεταξύ αυτών οι Βιεϊρά, Ανρί και Πιρές. Είναι πολλοί παίκτες. Κάθε χρόνο, κάθε δύο χρόνια, αυτή η ομάδα έχει πολλούς παίκτες που γράφουν μία μεγάλη ιστορία εδώ", δήλωσε χαρακτηριστικά

News 24/7

24MEDIA NETWORK