Ξέσπασε μέσω συνέντευξης για τον... ομοφοβικό πόλεμο που δέχεται!

Ο Έκτορ Μπεγερίν δέχεται επίθεση άνευ προηγουμένου το τελευταίο διάστημα από τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας και αποφάσισε να βάλει τέλος στη σιωπή του, τολμώντας να μιλήσει στα μίντια!

Arsenal's Hector Bellerin, second right, celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Chelsea at Emirates stadium in London, Wednesday, Jan. 3, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Arsenal's Hector Bellerin, second right, celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Chelsea at Emirates stadium in London, Wednesday, Jan. 3, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Έχουμε δει οπαδούς να μην "πηγαίνουν" κάποιο παίκτη της ομάδας τους ελέω των εμφανίσεών του στο χορτάρι και να του κάνουν τη ζωή δύσκολη, ωστόσο στην περίπτωση του Έκτορ Μπεγερίν και της σχέσης του με τους φανς της Άρσεναλ έχουμε να κάνουμε με κατάργηση της λογικής.

Όπως αποκάλυψε ο ακραίος μπακ των Λονδρέζων, έχει βρεθεί στο στόχαστρο μερίδας οπαδών των "κανονιέρηδων" μόνο και μόνο για το γεγονός πως έχει μακριά μαλλιά που δεν... ταιριάζουν με το λουκ της υπόλοιπης ομάδας!

"Με χαρακτηρίζουν "λεσβία" επειδή έχω μακριά μαλλιά ενώ δεν σταματούν εκεί αλλά συνεχίζουν και με άλλες ομοφοβικές προσβολές", δήλωσε αρχικά μέσω μακροσκελούς συνέντευξής του στην εφημερίδα "Times" ο Ισπανός διεθνής μπακ, για να προσθέσει:

"Οι περισσότερες βρισιές και προσβολές φτάνουν μέσω διαδικτύου αλλά αρκετές τις ακούω ακόμα και στο γήπεδο της Άρσεναλ. Όταν μάλιστα παίζω άσχημα, η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη".

Arsenal's Hector Bellerin, left, vies for the ball with Chelsea's Eden Hazard during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's Hector Bellerin, left, vies for the ball with Chelsea's Eden Hazard during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε να φτάσει στο σημείο πριν από 1,5 χρόνο να κλείσει τους λογαριασμούς του στα social media για να γλιτώσει από τις ανελέητες λεκτικές επιθέσεις εις βάρος του!

"Εκείνη ήταν η χειρότερη περίοδος, αναγκάστηκα να κλείσω προσωρινά όλους τους λογαριασμούς μου εξαιτίας των προσβολών που δεχόμουν, έπειτα πήρα την απόφαση να επιστρέψω στα social media.

Πολύς κόσμος μου λέει θετικά πράγματα, αλλά είναι φυσιολογικό να εστιάζεις στις βρισιές. Κάθε μέρα προσπαθώ να μαθαίνω να αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Ποιο είναι ο λόγος που έχει τραβήξει τα πάνδεινα όλο αυτό το διάστημα; Η απάντηση του Μπεγερίν είναι αποστομωτική: "Το πρόβλημα είναι πως ο κόσμος έχει μία συγκεκριμένη άποψη για το πώς πρέπει ένας ποδοσφαιριστής να φαίνεται, για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται και για το τι πρέπει να λέει.

Εάν συμπεριφέρεσαι με έναν διαφορετικό τρόπο, γίνεσαι στόχος και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Στη ζωή θα πρέπει να αισθάνεσαι ελεύθερος να εκφράζεσαι ελεύθερα. Μόνο έτσι είναι ευτυχισμένοι οι άνθρωποι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK