"Μπερμπάτοφ γύρνα"

Τι ζητούν φίλαθλοι της Εθνικής Βουλγαρίας σε παιχνίδι Champions League ανάμεσα στην Οτελούλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ; Μα φυσικά τον δικό τους Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

"Μπερμπάτοφ γύρνα"
berbatof.jpg INTIME SPORTS

Απρόσμενη επίσκεψη περίπου 30 Βουλγάρων φιλάθλων είχε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στο Βουκουρέστι όπου το βράδυ της Τρίτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνιζόταν με την Οτελούλ για το Champions League.

Σκοπός τους να τον μεταπείσουν να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας από την οποία οικειοθελώς αποχώρησε τον περασμένο Μάιο. “Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση” τόνισε ο Βούλγαρος διεθνής που ωστόσο ξεκαθάρισε τη θέση του “Δεν γίνεται να αγωνίζομαι με την Εθνική ομάδα όταν δεν αγωνίζομαι στην ομάδα μου” τους είπε με ειλικρίνεια που δεν συναντάς εύκολα από παίκτες του βεληνεκούς του Μπερμπάτοφ.

Ταυτόχρονα βέβαια έσπευσε να τους ευχαριστήσει για την πρωτοβουλία τους να διανύσουν σχεδόν 300 χιλιόμετρα από την Σόφια στο Βουκουρέστι προκειμένου να τους ζητήσουν να αλλάξει γνώμη. “ Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Η παρουσία τους ήταν πολύ ευχάριστη . Μάλιστα οι συμπαίκτες μου όταν τους είδαν στις εξέδρες με ρωτούσαν τι συμβαίνει” .

Ο 30χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής κατέχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ με τη φανέλα της πατρίδας έχοντας πετύχει 48 γκολ σε 79 παιχνίδια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK