Θρίλερ με τον Εμιλιάνο Σάλα που επέβαινε σε αεροσκάφος που αγνοείται

Ο Εμιλιάνο Σάλα υπέγραψε συμβόλαιο για ποσό ρεκόρ στην ιστορία της Κάρντιφ και τη Δευτέρα 21/1 το βράδυ επιβιβάστηκε σε πτήση για την Αγγλία. Το αεροσκάφος αγνοείται.

Θρίλερ με τον Εμιλιάνο Σάλα που επέβαινε σε αεροσκάφος που αγνοείται
AP PHOTO/DAVID VINCENT

O Emiliano Sala (Εμιλιάνο Σάλα) είναι Αργεντινός ποδοσφαιριστής, 28 χρόνων. Μόλις το περασμένο Σάββατο (19/1) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Κάρντιφ. Για 3 1/2 χρόνια και 17 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που είναι νέο ρεκόρ μεταγραφής, στην ιστορία του συλλόγου. Πριν πάει στο Κάρντιφ, θέλησε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στη γαλλική ομάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας 21/1 επιβιβάστηκε σε πτήση από τη Ναντ, όπου έπαιζε από το 2015 για την Αγγλία. Σήμερα (Τρίτη 22/1) επρόκειτο να κάνει την πρώτη του προπόνηση, με το νέο του σύλλογο.

Σύμφωνα με την The Guardian εκφράζονται υποψίες πως ήταν επιβάτης σε πτήση Piper Malibu (ελαφρύ αεροσκάφος της εταιρείας Piper Aircraft), που αγνοείται. Αυτό δήλωσε στο στο βρετανικό μέσο εκπρόσωπος της γαλλικής πολιτικής αεροπορίας. Για την ακρίβεια είπε ότι " ο κύριος Σάλα ήταν ένας από τους δυο επιβαίνοντες. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη".

Θρίλερ με τον Εμιλιάνο Σάλα που επέβαινε σε αεροσκάφος που αγνοείται

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας του Guernsey, μικρού νησιού στη Μάγχη, ανοιχτά των ακτών της Νορμανδίας, στην έρευνα που 'χει γίνει σε 1.000 τετραγωνικά μίλια, από πέντε αεροπλάνα και δυο σκάφη, δεν έχει βρεθεί ακόμα το αγνοούμενο αεροσκάφος.

Ο πρόεδρος της Κάρντιφ, Μεμέτ Ντάλμαν δήλωσε " μας προβληματίζουν τα τελευταία νέα, για το ελαφρύ αεροσκάφος που χάθηκε κάπου στο Κανάλι, το βράδυ. Περιμένουμε για επιβεβαίωση, πριν μπορούμε να πούμε οτιδήποτε άλλο. Ανησυχούμε για την ασφάλεια του Εμιλιάνο Σάλα".

Photo: Associated Press

News 24/7

24MEDIA NETWORK