Απίστευτος Καντέ: δέχτηκε πρόταση οπαδών για δείπνο!

Όταν ένας οπαδός προσκαλεί έναν διάσημο παίκτη σπίτι του, κατά 99.9% δεν παίρνει απάντηση, ωστόσο ο Ενγκολό Καντέ αποτελεί φωτεινή εξαίρεση και βρήκε τον τρόπο να μας εκπλήξει εκ νέου (VIDEOS).

Απίστευτος Καντέ: δέχτηκε πρόταση οπαδών για δείπνο!

Πριν από λίγο καιρό ένας φίλος της Άρσεναλ είχε συναντήσει τυχαία στο δρόμο τον Ενγκολό Καντέ, την επομένη της ήττας των "κανονιέρηδων" από την Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι, και μεταξύ άλλων τού είπε πως τον πίκρανε ελέω της επικράτησης των "μπλε" με 3-2 στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Τότε ήταν που ο Γάλλος μεσος έκανε άπαντες να θαυμάσουν την απλότητα και την ταπεινότητά του αφού όχι μόνο δεν είχε πρόβλημα να βγάλει φωτογραφία με τον φαν της Άρσεναλ αλλά δεν δίστασε να του ζητήσει και συγγνώμη για το γεγονός ότι άθελά του τον στενοχώρησε.

Αν υπήρχε κόσμος που πίστεψε πως εκείνη η συμπεριφορά του Καντέ δεν πηγάζει από την τεράστια απλότητα που τον διακατέχει ως άνθρωπο, τότε ένα νέο περισταστικό που είδε το φως της δημοσιότητας, έρχεται να διαλύσει και την παραμικρή αμφιβολία.

Το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στην αγγλική πρωτεύουσα, με την Τσέλσι να νικάει με 4-1 την Κάρντιφ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" κάνοντας το "5 στα 5" (ισόβαθμη με Λίβερπουλ στην κορυφή) και τον Καντέ να πηγαίνει αμέσως μετά σε τζαμί στο Λονδίνο για να προσευχηθεί.

Απίστευτος Καντέ: δέχτηκε πρόταση οπαδών για δείπνο!

Τότε ήταν που τον αναγνώρισαν κάποιοι οπαδοί και τον προσκάλεσαν σπίτι τους (!) για να περάσουν μαζί λίγες ώρες το βράδυ, με τον Γάλλο άσο να έχει χάσει το τρένο για το σπίτι του και να μην διστάζει να αποδεχτεί την πρόσκλησή τους, αφήνοντάς τους με το στόμα ανοιχτό.

"Ok, τα λέμε το βράδυ, δώστε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σας", είπε ο Καντέ και λίγο αργότερα εμφανίστηκε στη διευθύνση που του δόθηκε, με τους οπαδούς να ενθουσιάζονται από την απλότητα και την ταπεινότητά του.

Τι έκαναν το βράδυ; Είδαν μεταξύ άλλων στιγμιότυπα της Τσέλσι στην αθλητική εκπομπή που έχει για παρουσιαστή τον Γκάρι Λίνεκερ, έφαγαν κάρι και έπαιξαν FIFA! Περιττό να αναφέρουμε πως τα videos που έχουν κυκλοφορήσει είναι επικά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK