Πήρε τίτλο με τη Λέστερ, πήρε μεγάλη μεταγραφή, τώρα θα παλεύει για την... παραμονή!

Ήταν ο “εγκέφαλος” της Λέστερ στη μεγαλειώδη κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν από δύο χρόνια. Πήρε μεγάλη μεταγραφή για την Τσέλσι, αλλά πλέον οδεύει σε ομάδα που παίζει για την... παραμονή.

Πήρε τίτλο με τη Λέστερ, πήρε μεγάλη μεταγραφή, τώρα θα παλεύει για την... παραμονή!

Ο Ντάνι Ντρινκγουότερ έφτυσε... αίμα, παρέα με τον Καντέ για να φτάσει η Λέστερ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι σούπερ εμφανίσεις του Άγγλου χαφ συγκίνησαν τον Αμπράμοβιτς ο οποίος δεν το σκέφτηκε καθόλου να πληρώσει 38.000.000 ευρώ τις "Αλεπούδες" για να τον εντάξει στους "Μπλε" της Τσέλσι.

Τα πράγματα, όμως, στο Λονδίνο δεν του πήγαν καθόλου καλά, καθώς ο Κοντέ δεν τον εμπιστεύεται και ο 28χρονος, όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι έστω κι αν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022...

Σύμφωνα, μάλιστα, με τους Άγγλους ρεπόρτερ το μέλλον του Ντρινκγουότερ από τα πρωταθλήματα και τις μεγάλες μεταγραφές θα είναι στην Γουέστ Χαμ που φέτος πάλευε για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Τα "σφυριά" βέβαια από χρήματα δεν έχουν πρόβλημα και θέλουν τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, πληρώνοντας ένα ποσό της τάξεως των 30.000.000 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK