Τέσσερα ολόκληρα πέρασε στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ως βασικός κίπερ στην Τσέλσι και δεν ήθελε να τα σβήσει μονοκοντυλιά ο Τιμπό Κουρτουά, με τον Βέλγο να παίρνει μεταγραφή στην Ρεάλ αλλά να επιθυμεί να αποχαιρετήσει τους Λονδρέζους με ένα μακροσκελές ποστάρισμα.

"Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τα τέσσερα φανταστικά χρόνια που πέρασα εδώ: η Τσέλσι θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους οπαδούς για τη μεγάλη τους υποστήριξη αυτά τα χρόνια.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε πως το να είμαι πιο κοντά στα παιδιά μου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου", έγραψε μεταξύ άλλων ο Κουρτουά στην ανάρτησή του , η οποία όμως δεν έτυχε της ανταπόκρισης που θα περίμενε με αποτέλεσμα να κάνει... βήματα προς τα πίσω!

Inline Image

Για την ακρίβεια, δεν άντεξε το μπαράζ υβριστικών μηνυμάτων που δέχτηκε στο Instagram (αρκετοί οπαδοί των "μπλε" δεν συγχώρεσαν την "προδοσία" στον Κουρτουά) και αποφάσισε να το "εξαφανίσει", για να ανοίξει το νέο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο στην καριέρα του μέσα από δύο μαδριλένικα ποσταρίσματα: με φωτογραφίες από την παρουσίαση και την πρώτη του προπόνηση.

ADVERTISING

Τα ποσταρίσματα του Κουρτουά ως παίκτης της Ρεάλ

No puedo ser más feliz!! Gracias a todos por compartirlo conmigo!! #HalaMadrid

A post shared by Thibaut Courtois (@thibautcourtois) on

First training done! #HalaMadrid Terminado el primer entreno! #HalaMadrid

A post shared by Thibaut Courtois (@thibautcourtois) on