Ούτε Γιουνάιτεντ ούτε Έβερτον! Εκτός Αγγλίας θα κρεμάσει τα παπούτσια του ο Ρούνεϊ...

Έναν μόλις χρόνο μετά την επιστροφή του στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα, την Έβερτον, ο Γουέιν Ρούνεϊ ετοιμάζεται για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Everton's Wayne Rooney applauds after the Europa League soccer match between Hajduk Split and Everton, at Poljud Stadium, in Split, Croatia, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo)
Everton's Wayne Rooney applauds after the Europa League soccer match between Hajduk Split and Everton, at Poljud Stadium, in Split, Croatia, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo) AP PHOTO

Δεκατρία ολόκληρα χρόνια έκανε μία σπουδαία καριέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως το περασμένο καλοκαίρι ο Γουέιν Ρούνεϊ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στα "πάτρια εδάφη", και να γυρίσει στις... ρίζες, την ομάδα δηλαδή που τον έκανε γνωστό στα πρώτα του βήματα, στην Έβερτον.

Στα "ζαχαρωτά" ο Άγγλος διεθνής φορ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, παρόλα αυτά η παραμονή του στο "Γκούντισον Παρκ" και τη σεζόν 2018-19 θα πρέπει να ισοδυναμεί με ένα μικρό θαύμα, αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί είναι... φευγάτος!

"Οι εκπρόσωποι του Ρούνεϊ είναι στις ΗΠΑ για να διαπραγματευτούν τους όρους της συμφωνίας με την DC United και ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας είναι διατεθειμένος να αφήσει το σύλλογο της Premier League", αναφέρει χαρακτηριστικά το "BBC", επισημαίνοντας πως ο Ρούνεϊ έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία που θα αποφέρει το ποσό των 12.500.000 λιρών στα ταμεία της Έβερτον.

Σημειώνεται πως τη φετινή σεζόν ο Ρούνεϊ μετράει 31 ματς πρωταθλήματος (στα 4 εξ αυτών μπήκε αλλαγή) και 11 γκολ (πρώτος σκόρερ), με την DC United να του έχει προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το φινάλε της σεζόν στο MLS το 2020...

Λέτε να σε λίγο καιρό να τον βλέπουμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού απέναντι στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τον οποίο ήταν μέχρι πρότινος συμπαίκτης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK