H Everton έφερε το τελειωτικό χτύπημα στο ανίκητο της βλακείας

Ο Danny είναι εκ των πιο γνωστών φίλων της Everton, ο οποίος έγινε στόχος ανεγκέφαλων, όταν η κάμερα τον έπιασε να πανηγυρίζει γκολ της ομάδας του. Η απάντηση του οργανισμού ήταν άμεση.

H Everton έφερε το τελειωτικό χτύπημα στο ανίκητο της βλακείας
EVERTON

O Danny έχει εισιτήριο διαρκείας, στην Everton από όταν ήταν 4 χρόνων. Στα χρόνια που ακολούθησαν, μέχρι τα 28 του χρόνια -σήμερα-, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα, στις εξέδρες του Park End. Κυρίως, για τον τρόπο που χαίρεται με τη χαρά της ομάδας. Κάθεται στην κερκίδα για τα άτομα με αναπηρίες και η κάμερα τον συνέλαβε να πανηγυρίζει εν εξάλλω το γκολ της ομάδας του, στα δίχτυα της West Ham στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Σε αυτό εμφανιζόταν να πετάγεται από τη θέση του και να τρέχει. Επειδή η βλακεία είναι ανίκητη, παγκοσμίως, βρέθηκαν κάποιοι να σχολιάσουν πως "έγινε θαύμα! Πετάχτηκε από το αμαξίδιο, στο οποίο καθόταν και άρχισε να τρέχει" υποθέτοντας ότι το πρόβλημα που έχει είναι κινητικής φύσεως. Ο Danny έχει σύνδρομο Down. Οι περισσότεροι που σχολίασαν, τάχθηκαν υπέρ του 28χρονου και κατά όσων έχουν αστείρευτη κακία μέσα και νιώθουν πως κάπου πρέπει να τη διοχετεύσουν. Σε αυτούς το τελειωτικό χτύπημα το έφερε η ίδια η Everton!

Oι "Τoffees" κάλεσαν τον Danny για μια VIP εμπειρία (Royal Blue): πήγε στις εγκαταστάσεις του οργανισμού (USM Finch Farm), πήρε πρωινό με τον Duncan Ferguson, γευμάτισε με τον David Unsworth και τα μέλη της U23, με τους οποίους προπονήθηκε και στη συνέχεια συνάντησε τον Marco Silva και τους ήρωες του, τους παίκτες της πρώτης ομάδας, με τους οποίους και φωτογραφήθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK