Είπε "όχι" στην Άρσεναλ για να... γεράσει στη Λέστερ

Η Λέστερ θέλει να τιμήσει έναν από τους παίκτες που την οδήγησαν στο ιστορικό πρωτάθλημα προ διετίας, προσφέροντας του συμβόλαιο με απολαβές πάνω από 150.000 ευρώ την εβδομάδα. Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να παίξει στην Άρσεναλ, αλλά αρνήθηκε.

FILE - In this Saturday Dec. 13, 2014 file photo, Leicester's Jamie Vardy looks up during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester City at King Power Stadium, in Leicester, England. England striker Jamie Vardy has apologized after he was filmed allegedly using racist language in a casino on a night out. (AP Photo/Rui Vieira, File)
vardy AP IMAGES

Δεσμεύεται με το συμβόλαιο μέχρι το 2020, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί... εμπόδιο για τη Λέστερ να τιμήσει τον Τζέιμι Βάρντι μ' ένα πιο ακριβό.

Αγγλικά δημοσίευμα αποκαλύπτουν ότι οι "Αλεπούδες" θέλουν να δώσουν κάτι παραπάνω στον αρχισκόρερ τους και να τον ανεβάσουν οικονομικά από τις 100.000 λίρες στις 140.000 λίρες.

Όλο αυτό ως δείγμα ικανοποίησης για την αφοσίωσή του στο κλαμπ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην επιθετικός της Φλίτγουντ είχε την ευκαιρία να παίξει στην Άρσεναλ, ωστόσο αρνήθηκε και όπως όλα δείχνουν θα μείνει για πάντα στη Λέστερ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα προ διετίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK