Γενέθλια το αφεντικό, τρομερή έκπληξη στους φιλάθλους!

Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ με το όνομα... σιδηρόδρομο, ΒικάιΣριβαντχαναπράμπχα, έχει γενέθλια σε λίγο καιρό και είπε να κάνει το καλύτερο δυνατό δώρο τόσο στους φιλάθλους όσο και στους κατοίκους της πόλης!

FILE - In this Wednesday, May 18, 2016 file photoLeicester City's chairman Vichai Srivaddhanaprabha, left, talks to Leicester City's Manager Claudio Ranieri beside the English Premier League soccer champions trophy during a press conference in Bangkok, Thailand. Leicester City announced Thursday, Feb. 23, 2017 that they have sacked manager Claudio Ranieri less than a year after their incredible run to the Premier League title. (AP Photo/Sakchai Lalit, File)
Srivaddhanaprabha Claudio Ranieri AP IMAGES

Μετά το ποδοσφαιρικό θαύμα της σεζόν 2015-2016, όπου κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Βικάι Σριβαντχαναπράμπχα, έχει μεγάλα σχέδια για τον σύλλογο και γενικότερα την πόλη του Λέστερ.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έχει γενέθλια σε λίγο καιρό και αποφασίστηκε να διοργανωθούν διάφορα event, με σκοπό να τα γιορτάσουν όλοι μαζί μέσα στην ομάδα. Μία από τις εκπλήξεις, λοιπόν, αφορά και την ανακαίνιση του γηπέδου.

Όπως γράφουν στην Αγγλία, το King Power International Group θα... μεγαλώσει από τα 32,315 καθίσματα που έχει τώρα, ενώ αλλαγές θα υπάρξουν τόσο περιμετρικά του γηπέδου όσο και γενικότερα στην περιοχή.

Ο Σριβαντχαναπράμπχα θέλει να αφήσει το στίγμα του στον σύλλογο, καθώς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος λατρεύεται σαν... Θεός.

AP Photo/Sakchai Lalit

News 24/7

24MEDIA NETWORK