Μεγαλείο Ρανιέρι: "Όχι, δεν με σκότωσαν οι παίκτες μου"

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι έδειξε για μία ακόμα φορά πως είναι ένας σπάνιος gentleman των γηπέδων καθώς αρνήθηκε να ρίξει ευθύνες στους παίκτες της Λέστερ για την απόλυσή του.

Μεγαλείο Ρανιέρι: "Όχι, δεν με σκότωσαν οι παίκτες μου"

Όσοι περιμένουν από τον Κλάουντιο Ρανιέρι να εκτοξεύσει βέλη κατά των πρώην παικτών του εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως απολαμβάνει τεράστια δημοφιλία στις τάξεις των οπαδών της Λέστερ, είναι γελασμένος.

Αν και έχει κάθε λόγο να νιώθει πίκρα για την απόλυσή του από τις "αλεπούδες" μόλις εννέα μήνες μετά την κατάκτηση του τίτλου της Premier League, ο 65χρονος Ιταλός έδωσε ρεσιτάλ σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο "Sky Sports" αφού μίλησε με θέρμη για τους παίκτες των "αλεπούδων".

"Δεν πιστεύω σε φήμες ότι οι παίκτες μίλησαν στους ιδιοκτήτες της Λέστερ για να με απολύσουν. Δεν πιστεύω ότι οι παίκτες με σκότωσαν. Όχι, όχι, όχι.

Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Ήξερα πως η σεζόν μετά την κατάκτηση του τίτλου θα ήταν διαφορετική. Οι παίκτες έπρεπε να κάνουν "επαναφορά" στο μυαλό τους.

Αυτή δεν ήταν ομάδα συνηθισμένη να μάχεται στην κορυφή. Ήμασταν μικρή ομάδα και οι παίκτες βίωσαν μέσα σε μία σεζόν κάτι εντελώς διαφορετικό", τόνισε ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, για να συμπληρώσει με νόημα:

"Ίσως ήταν κάποιος από πίσω μου, στα παρασκήνια. Είχα κάποιο μικρό πρόβλημα τον περασμένο χρόνο και πήραμε τον τίτλο. Ίσως φέτος, που έρχονταν οι ήττες, αυτοί οι άνθρωποι έσπρωξαν λίγο περισσότερο".

Κληθείς πάντως να δώσει... αποδείξεις και ονόματα, είπε: "Είμαι ένας σοβαρός άνθρωπος, ένας πιστός άνθρωπος. Ό,τι έχω να πω, το λέω πρόσωπο με πρόσωπο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK