Ο απολυμένος Ρανιέρι συνεχίζει να μαζεύει βραβεία

Τι κι αν τον περασμένο Φεβρουάριο ο Κλαούντιο Ρανιέρι έκλεισε άδοξα τον κύκλο του ως προπονητής της Λέστερ. Οι επιτυχίες του με αυτήν δεν ξεχνιούνται με άλλη μία διάκριση να έρχεται στην επιφάνεια για την εντυπωσιακή δουλειά του Ιταλού τεχνικού.

Leicester manager Claudio Ranieri gestures during a Champions League group G soccer match between FC Porto and Leicester City at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 7, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte)
Leicester manager Claudio Ranieri gestures during a Champions League group G soccer match between FC Porto and Leicester City at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 7, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Ο 65χρονος κατά πολλούς άδικα απολύθηκε από τη Λέστερ τον Φεβρουάριο. Με τις "αλεπούδες" να παλεύουν στις θέσεις πριν τον υποβιβασμό και μη θυμίζοντας καθόλου την ομάδα που έφτασε στην πηγή και ήπιε νερό κατακτώντας τη Premier League πέρυσι, οι ευθύνες έπεσαν πάνω στον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο Ιταλός όμως ακόμα δείχνει να... απολαμβάνει τις τιμές και τις διακρίσεις για τα εκπληκτικά του κατορθώματα στην Αγγλία με την Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να προστίθεται στη λίστα. Η IFA, όπως είναι γνωστή, θα του δώσει το βραβείο του "Χρυσού Πάγκου" (Panchina d' Oro) την επόμενη εβδομάδα με την ίδια την Ομοσπονδία να αναφέρει: " Κατά τη διάρκεια της τελετής, ένα ειδικό βραβείο Χρυσού Πάγκου θα δοθεί στον Κλαούντιο Ρανιέρι, τον πρωταγωνιστή του εκπληκτικού ταξιδιού με τη Λέστερ, με την οποία κατέκτησε τη Premier League".

Να υπενθυμίσουμε πως ο πρώην τεχνικός και της Εθνικής Ελλάδος, είχε βραβευτεί ως προπονητής της χρονιάς από το BBC και τη FIFA.

Photo credits: AP Photo/Paulo Duarte

News 24/7

24MEDIA NETWORK