Ούτε... δεμένο δεν τον κρατούν τον Μαχρέζ

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ επέλεξε να μείνει στην Λέστερ μετά την κατάκτηση της Premier League όμως αυτό το καλοκαίρι τίποτα δεν τον κρατάει στις "αλεπούδες". Και το έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο!

Leicester City's Riyad Mahrez celebrates scoring his side's second goal of the game during the English Premier League soccer match Leicester City against Watford at the King Power Stadium, Leicester, England, Saturday May 6, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Leicester City's Riyad Mahrez celebrates scoring his side's second goal of the game during the English Premier League soccer match Leicester City against Watford at the King Power Stadium, Leicester, England, Saturday May 6, 2017. (Nick Potts/PA via AP) AP

"Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος" αναφέρει η γνωστή λαϊκή ρήση και στην περίπτωση του Ριγιάντ Μαχρέζ και της Λέστερ το φινάλε θα υπογραφτεί αυτό το καλοκαίρι. Ο Αλγερινός ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές στο να πραγματοποιηθεί το θαύμα της Λέστερ τη σεζόν 2015-16 και να κατακτήσει τον τίτλο της Premier League και πέρυσι τέτοια εποχή αρνήθηκε την πρόταση της Άρσεναλ να μετακομίσει στο Λονδίνο, όμως φέτος τα πράγματα είναι αλλιώς.

Ο Ρανιέρι αποχώρησε μεσούσης της σεζόν, οι "αλεπούδες" αρκέστηκαν στο να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία και "τρύπησαν" το ταβάνι τους στην Ευρώπη (έφτασαν μέχρι τους "8" του Champions League στην παρθενική παρουσία τους στην κορυφαία διοργάνωση) και έτσι αισθάνθηκε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποχωρήσει.

Leicesters Riyad Mahrez celebrates after scoring during he English Premier League soccer match between Leicester City and Swansea City at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, April 24, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Leicesters Riyad Mahrez celebrates after scoring during he English Premier League soccer match between Leicester City and Swansea City at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, April 24, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση την Τρίτη (30/5) με την οποία στέλνει μήνυμα αποχώρησης στη διοίκηση του συλλόγου: "Από απεριόριστο θαυμασμό και σεβασμό που τρέφω για τη Λέστερ, ήθελα να είμαι απολύτως ειλικρινής και ξεκάθαρος. Ενημέρωσα τον σύλλογο ότι αισθάνομαι πώς είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να προχωρήσω".

"Είχα τις τέσσερις καλύτερες σεζόν στην καριέρα μου στη Λέστερ και αγάπησα κάθε στιγμή. Αισθάνομαι κολοσσιαία περηφάνια που ήμουν μέρος σε ό,τι καταφέραμε κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στον σύλλογο, που κλιμακώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

"Η σχέση που μοιράζομαι με τον σύλλογο και τους εκπληκτικούς φιλάθλους μας είναι κάτι που θα κρατώ σαν θησαυρό για πάντα και εύχομαι πραγματικά ότι θα καταλάβουν και θα σεβαστούν την απόφασή μου", έγραψε ο 26χρονος Αλγερινός διεθνής εξτρέμ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK