Το έριξε στην... τρελή ο Μαχρέζ! Τώρα δηλώνει φανατικός με την Λέστερ!

Μπορεί να έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας λόγω της μεταγραφής του που χάλασε στην Μάντσεστερ Σίτι, τώρα όμως δηλώνει... πανέτοιμος να τα δώσει όλα για την Λέστερ, ρίχνοντας... κεραυνούς κατά των δημοσιογράφων! Οι δηλώσεις του Μαχρέζ θα συζητηθούν.

Το έριξε στην... τρελή ο Μαχρέζ! Τώρα δηλώνει φανατικός με την Λέστερ!
mahrez

Μετά την αποτυχία της Μάντσεστερ Σίτι να αποκτήσει τον Αλέξις Σάντσες (και) τον Γενάρη, το ενδιαφέρον στράφηκε στον Ριάντ Μαχρέζ. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός πίεσε από την πλευρά του να κλείσει το deal, όμως η διοίκηση της Λέστερ ξέκοψε κάθε κουβέντα για μεταγραφή.

Ο παίκτης... στράβωσε και έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας, με τα δημοσιεύματα μάλιστα να αναφέρουν πως είπε στους κοντινούς του ανθρώπους πως δεν θα ξαναπαίξει για τον σύλλογο!

Πλέον ο Μαχρέζ έκανε... κωλοτούμπα και από τις τάσεις φυγής, το γύρισε στο "πάμε ομάδαρα". Τι, δεν μας πιστεύετε; Διαβάστε τι είπε για το θέμα.

"Αρκετοί άνθρωποι, μεταξύ αυτών και δημοσιογράφοι, έκαναν υποθέσεις χωρίς να διασταυρώσουν τις πληροφορίες τους, οπότε θέλω να ξεκαθαρίσω πως όλα ήταν ψέματα", είπε αρχικά.

"Ούτε εγώ, ούτε οι εκπρόσωποι μου κάναμε κάποια δήλωση για το θέμα, οπότε κάθε υπόθεση ήταν αστοιχείωτη. Η Λέστερ γνώριζε πάντα που βρισκόμουν και τι σκεφτόμουν. Είμαι μέλος της Λέστερ που από τον προβιβασμό στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι στόχοι μου είναι πάντα ίδιοι και δίνω το 100% για τον σύλλογο, τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου. Αυτοί οι στόχοι παραμένουν ίδιοι τώρα και στο μέλλον και όταν μου ζητηθεί να γίνω ξανά μέλος της ομάδας θα τα δώσω όλα".

Σύμφωνα με τους Άγγλους ο παίκτης επέστρεψε στις προπονήσεις την Παρασκευή και η επιστροφή του θεωρείται θέμα χρόνου. Αν όχι στο επόμενο, τότε στο μεθεπόμενο παιχνίδι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK