Η εκτόξευση του Φιρμίνο έχει γερμανική υπογραφή...

Ο Γιούργκεν Κλοπ προσγειώθηκε στο "Άνφιλντ" λίγους μήνες μετά την άφιξη του Ρομπέρτο Φιρμίνο και η παρουσία του αποδείχτηκε καταλυτική για το ρόλο του Βραζιλιάνου στους "κόκκινους".

Η εκτόξευση του Φιρμίνο έχει γερμανική υπογραφή...

Εάν κάποιοι φοβόντουσαν πως ο Ρομπέρτο Φιρμίνο δεν θα μπορούσε να σηκώσει/αντέξει το βάρος της φανέλας της Λίβερπουλ τώρα ας ηρεμήσουν, με τον Βραζιλιάνο να αποδεικνύεται λίρα εκατό όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα από το 2015 που βρίσκεται στο κόκκινο ρόστερ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τον αξιοποιεί 100%, να χτίζει την Λίβερπουλ γύρω από αυτόν στην επίθεση και να δικαιώνεται πανηγυρικά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου κόντρα στην Τότεναμ στο "Γουέμπλεϊ" ο Φιρμίνο αποδείχτηκε συνεπής για μία ακόμα φορά στο ραντεβού του με τα αντίπαλα δίχτυα υπογράφοντας το 2-0 και η Λίβερπουλ του αφιέρωσε ένα ξεχωριστό τιτίβισμα.

"Ο Φιρμίνο έχει άμεση εμπλοκή σε 61 γκολ της Λίβερπουλ στην Premier League επί εποχής Κλοπ", ήταν το μήνυμα της ομάδας του Μέρσεισαϊντ στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, με το νούμερο αυτό να καθρεφτίζει την τρομερή συνεισφορά του στη δημιουργία των "κόκκινων".

Το τέρμα μάλιστα αυτό βοήθησε τους "κόκκινους" να φύγουν με τη νίκη από το "Γουέμπλεϊ" και να κάνουν το "5 στα 5" στη φετινή Premier League, με την Τότεναμ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις με τον Λαμέλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK