H Λίβερπουλ μαζί με τον Κεϊτά πήρε και τον... Ντέκο

Οι "Κόκκινοι" εκταμίευσαν 60.000.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους από την Λειψία τον εξαιρετικό μέσο Ναμπί Κεϊτά. Παρέα, όμως, με τον 23χρονο πήραν και τον... Ντέκο με ευθύνη του πατέρα του νεοαποκτηθέντος χαφ, Σεκού Κεϊτά.

H Λίβερπουλ μαζί με τον Κεϊτά πήρε και τον... Ντέκο

Πολλοί αναρωτήθηκαν όταν ο Ναμπί Κεϊτά άρχισε να γίνεται γνωστός και ειδικότερα όταν έγινε γνωστή η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, γιατί στα social media... υπογράφει ως Ναμπί "Ντέκο" Κεϊτά;

Την ευθύνη γι' αυτό φέρει ο πατέρας του ποιοτικού χαφ, Σεκού Κεϊτά.

Βλέποντας το παιδί του να παίζει ποδόσφαιρο στην Χορόγια, ο Σεκού τον "βάφτισε" Ντέκο επειδή του θύμιζε στο στυλ τον Πορτογάλο σταρ των Πόρτο και Μπαρτσελόνα.

Ο Ναμπί ήταν τόσο ενθουσιασμένος που τον φώναζαν Ντέκο και σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε ζητήσει από την ομάδα του να φορά φανέλες της Μπαρτσελόνα! Όμως, η Χορόγια ήταν ντυμένη στα χρώματα της Λίβερπουλ. Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή;

Από την παιδική του ηλικία, πάντως, μέχρι σήμερα που είναι 23 ετών. ο Κεϊτά το... Ντέκο δεν το έβγαλε από πάνω του, δείχνοντας τον τεράστιο θαυμασμό του για τον παλαίμαχο άσο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την απίστευτη φωτογραφία που ο μικρός "Ντέκο" αγωνιζόταν με φανέλα της Λίβερπουλ!

Υπενθυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα, στη Λίβερπουλ θα φορά το "8" που ποτέ κανείς δεν πήρε την ευθύνη να βάλει μετά την απόσυρση του Στίβεν Τζέραρντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK