Η συμβουλή του Νέβιλ έκανε... θεριό ανήμερο τον Κλοπ!

Ο Γκάρι Νέβιλ συμβούλεψε την Λίβερπουλ να αγνοήσει το UCL και να τα δώσει όλα στη μάχη για τον τίτλο που της λείπει από το 1990, με το σχόλιό του αυτό να προκαλεί την οργή του Γιούργκεν Κλοπ...

Liverpool manager Jurgen Klopp directs his team against Borussia Dortmund during the second half of an International Champions Cup tournament soccer match in Charlotte, N.C., Sunday, July 22, 2018. (AP Photo/Chuck Burton)
Liverpool manager Jurgen Klopp directs his team against Borussia Dortmund during the second half of an International Champions Cup tournament soccer match in Charlotte, N.C., Sunday, July 22, 2018. (AP Photo/Chuck Burton) AP PHOTO/CHUCK BURTON

Πέρυσι η Λίβερπουλ έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, με το φινάλε να είναι ωστόσο πικρό για τους φίλους της, αφού ηττήθηκε με 3-1 από το φαβορί Ρεάλ και παράλληλα συμπλήρωσε 28 χρόνια μακριά από τον τίτλο της πρωταθλήτριας εντός των συνόρων.

Φέτος έχει αρχίσει εντυπωσιακά στην Premier League μετρώντας 4 νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια έχοντας παθητικό μόνο ενός τέρματος και όλοι αρχίζουν να κάνουν όνειρα για τον τίτλο, με τον Γκάρι Νέβιλ να... τολμάει μάλιστα να κάνει μία ρηξικέλευθη πρόταση.

"Αγνοήστε το Champions League και επικεντρωθείτε στο πρωτάθλημα", ήταν το μήνυμά του παλαίμαχου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν τηλεσχολιαστή του "Sky Sports", με τον Κλοπ να ενημερώνεται για τα λόγια του Νέβιλ και να περνάει στην αντεπίθεση μέσω συνέντευξης Τύπου.

"Είναι λίγο αστείο να κάθεσαι σε ένα γραφείο και να μιλάς για ποδόφαιρο, είναι διαφορετικό όταν κάνεις αυτή τη δουλειά.

Πώς θα δούλευε ένα τέτοιο πράγμα; Παίζουμε στο Champions League ή δεν παίζουμε; Ο Γκάρι πρέπει να έρθει εδώ και να μου πει ακριβώς πώς θα δουλέψει αυτό το πράγμα.

Πώς προετοιμάζεσαι για ένα παιχνίδι όταν δεν επικεντρώνεσαι σε αυτό; Δεν το καταλαβαίνω, παίζουμε με τα πιτσιρίκια ή κάτι τέτοιο;

Δεν ξέρω τι ήθελε να πει, ειλικρινά. Εμείς πρέπει να παίζουμε ποδόσφαιρο. Πολύς κόσμος βλέπει τους αγώνες μας όταν παίζουμε στο Champions League και οφείλουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Πέρυσι για παράδειγμα δεν μπορούσαμε να εστιάσουμε σε μία μόνο διοργάνωση γιατί έπρεπε να προκριθούμε στο Champions League και δεν νομίζω πως θα ερχόταν ο Γκάρι Νέβιλ να μας πει "Προημιτελικά του UCL, αφήστε την Σίτι να νικήσει...", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός των "κόκκινων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK