Η υπόσχεση εκδίκησης του Σαλάχ που έγινε πράξη!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πέρασε και δεν... ακούμπησε από την Τσέλσι, στην Λίβερπουλ όμως, έχει καταφέρει να δείξει την πραγματική του αξία. Αποτέλεσαν κίνητρο τα όσα του καταλόγιζαν στο Λονδίνο για τις δυνατότητες του, ώστε να πάρει την εκδίκηση του;

Η υπόσχεση εκδίκησης του Σαλάχ που έγινε πράξη!
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Οι εφετινές... διαστημικές εμφανίσεις του Μοχάμεντ Σαλάχ δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από κανέναν. Άλλωστε, με τα κατορθώματα του προκάλεσε αίσθηση και έκανε όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να παραμιλά για εκείνον.

Σε μια μόλις σεζόν με την φανέλα της Λίβερπουλ, έχει καταφέρει να πράξει όσα δεν έκανε ποτέ με την Τσέλσι. Τίναξε τα αντίπαλα δίχτυα με 43 γκολ -μέχρι στιγμής-, οδήγησε την ομάδα του έως τον τελικό του Champions League και ψηφίστηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο "Φαραώ" έχει παραδεχθεί πως κατά την παρουσία του στο "Στάμφορντ Μπριτζ" το μόνο που άκουγε ήταν επικρίσεις και μουρμούρες, οι οποίες οδήγησαν σε περιορισμένες ευκαιρίες και σε μετέπειτα δανεισμούς. Αποτέλεσε, όμως, αυτή η συμπεριφορά κίνητρο για να αγγίξει την κορυφή; Ξεκάθαρα!

"Τους έδειξα πως είχαν άδικο", είπε ο 25χρονος άσος όταν ρωτήθηκε επ' αυτού, και δεν αρνήθηκε να παραδεχθεί πως το να πετύχει για να αποδείξει την πραγματική του αξία, αποτελούσε προσωπικό στόχο από τη στιγμή που έφυγε από τους "μπλε".

"Ο κόσμος έλεγε ότι δεν είχα τα εφόδια να πετύχω και πως δεν ήμουν άξιος να παίξω στο αγγλικό πρωτάθλημα. Από την πρώτη στιγμή που έφυγα από την Τσέλσι πάντα είχα στο μυαλό μου να επιστρέψω για να τους αποδείξω πόσο λάθος είχαν".

Δεν χρειάζεται να σας πούμε αν τα κατάφερε ή όχι. Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ζοζέ Μουρίνιο με την διοίκηση της Τσέλσι για το ποιος τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα είναι, χαρακτηριστική του επιτεύγματος του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK