Κλείδωσε το deal και ο Κλοπ ενεργοποιεί νέα "βόμβα"!

Έχει κλείσει Κεϊτά από πέρυσι, πριν 10 ημέρες ανακοίνωσε Φαμπίνιο και τώρα η Λίβερπουλ έρχεται να πραγματοποιήσει νέο "μπαμ" για χατίρι του Γιούργκεν Κλοπ. Διαβάστε το story!

Liverpool coach Jurgen Klopp gestures at the end of the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. Real Madrid won 3-1. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Liverpool coach Jurgen Klopp gestures at the end of the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. Real Madrid won 3-1. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Ιδανικότερη εκκίνηση στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι δεν θα μπορούσε να περιμένει ούτε ο πιο φανατικός φίλος της Λίβερπουλ. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έχει κλείσει από πέρυσι τον Ναμπί Κεϊτά από την Λειψία, στις αρχές του μήνα έκανε δικό της από την Μονακό τον Φαμπίνιο ενώ τώρα είναι μία ανάσα από νέα μεταγραφή που θα εκτοξεύσει τη μεσαία γραμμή της.

Το νέο όνομα που θα αρχίσει σιγά σιγά να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών της είναι ο Ναμπίλ Φεκίρ, με την "Equipe" να αποκαλύπτει το βράδυ της Πέμπτης μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της πως επήλθε οριστική συμφωνία μεταξύ της Λίβερπουλ και της Λιόν για τον παίκτη.

"Το ποσό στο οποίο επήλθε η συμφωνία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν και οι διοικούντες την Λιόν δεν έχουν κρύψει πως δεν θα άφηναν τον παίκτη να φύγει με ποσό κάτω απο τα 60.000.000 ,ευρώ", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, το οποίο προσθέτει πως ο 24χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός θα περάσει την Παρασκευή από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των "κόκκινων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK