Ο Άλισον τρομοκρατήθηκε από τη γκάφα και έδωσε ιερή υπόσχεση!

Ο Άλισον έφερε βαρέως το ότι η Λίβερπουλ δέχτηκε το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα από δική του ευθύνη και φρόντισε να "ηρεμήσει" τους οπαδούς των "κόκκινων" με τις δηλώσεις του (VIDEO).

Ο Άλισον τρομοκρατήθηκε από τη γκάφα και έδωσε ιερή υπόσχεση!

Η Λίβερπουλ (όπως και η Τσέλσι) εξακολουθεί να παίρνει το 100% από τους πόντους που έχει διεκδικήσει, μετρώντας τέσσερις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Premier League, με την επιτυχία απέναντι στην Λέστερ να έχει πάντως μία διαφορά σε σύγκριση με τους αγώνες με Γουέστ Χαμ, Κρίσταλ Πάλας και Μπράιτον.

Αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός πως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είδε για πρώτη φορά την εστία της να παραβιάζεται, με το γκολ αυτό μάλιστα να προέρχεται από παιδαριώδες λάθος που έφερε θύμησες από... Κάριους!

Ο Άλισον, φύλακας-άγγελος της εστίας των "κόκκινων" από την αρχή του καλοκαιριού, την... πάτησε λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης, αφού πήγε να κάνει κοφτή ντρίμπλα αλά Κρόιφ αντί να απομακρύνει τη μπάλα στο 63ο λεπτό μετά από γύρισμα προς τα πίσω του Φαν Ντάικ, με αποτέλεσμα να του την κλέψουν και η Λέστερ να μειώσει το σκορ.

Το γκολ αυτό δεν στοίχισε στην Λίβερπουλ αφού έμεινε το 2-1 υπέρ της και έκανε το "4 στα 4", με τον Βραζιλιάνο κίπερ όμως να είναι "σκασμένος" μετά τον αγώνα στο "King Power Stadium" και να υπόσχεται πως... έβαλε μυαλό!

"Ήταν κακή κρίση από την πλευρά μου, δεν διάβασα σωστά τη φάση. Δεν πρόκειται να είμαι ανόητος ξανακάνοντας το ίδιο λάθος. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Είναι μέρος του παιχνιδιού μου να παίζω με τη μπάλα στα πόδια αλλά δεν θα είμαι αλαζόνας για να λέω πως θα συνεχίσω να το κάνω", τόνισε ο διεθνής Βραζιλιάνος κίπερ, για να προσθέσει:

Liverpool goalie Alisson Becker applauds fans after the English Premier League soccer match between Leicester City and Liverpool at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, Sept. 1, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool goalie Alisson Becker applauds fans after the English Premier League soccer match between Leicester City and Liverpool at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, Sept. 1, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

"Εάν είναι απαραίτητη, η ντρίμπλα θα είναι η τελευταία μου επιλογή. Πιστεύω βέβαια πως μου έγινε φάουλ αλλά δεν θέλω να ρίξω αλλού την ευθύνη. Ούτε πήρα καλή πάσα. Μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια με τον Βίρτζιλ (Φαν Ντάικ), ωστόσο θα μπορούσα να είχα διώξει μακριά τη μπάλα.

Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε τη νίκη. Είμαι θυμωμένος που έκανα ένα λάθος που έβαλε όλη την ομάδα σε δύσκολη κατάσταση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK