Πού να φανταζόταν τέτοια υποδοχή ο Λόβρεν!

Ο Ντέγιαν Λόβρεν είναι από τους πλέον δημοφιλείς παίκτες της Λίβερπουλ και αυτό το αντιλήφθηκε κατά την επιστροφή του στο "Άνφιλντ" μετά τη λήξη της καλοκαιρινής άδειάς τους. Δείτε VIDEOS.

Croatia's Dejan Lovren during a friendly soccer match between Brazil and Croatia at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, June 3, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Croatia's Dejan Lovren during a friendly soccer match between Brazil and Croatia at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, June 3, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Κατά καιρούς έχει μπει στο στόχαστρο των οπαδών για τα λάθη που κάνει στον τομέα ευθύνης του (άμυνα) και κοστίζουν στην ομάδα του, παρόλα αυτά ο Ντέγιαν Λόβρεν εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Γιούργκεν Κλοπ και την ίδια ώρα να έχει μεγάλο... ρεύμα μεταξύ των παικτών των "κόκκινων".

Το πόσο αγαπητός είναι μάλιστα το διαπίστωσε κατά την επιστροφή του στην Αγγλία μετά τη λήξη της καλοκαιρινής τους άδειας προκειμενου να πιάσει και πάλι δουλειά με την κόκκινη φανέλα.

"Κοιτάξτε ποιος επέστρεψε στο Μέλγουντ. Καλωσόρισες Λόβρεν", ήταν το μήνυμα της Λίβερπουλ που ανέβασε και σχετικό video με τον Λόβρεν να προπονείται, ενώ το πιο εντυπωσιακό video προέκυψε μεσω... Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος σταρ της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ κατέγραψε τη στιγμή που ο Λόβρεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες του κατά την επιστροφή του, με έναν εξ αυτών να φωνάζει: "Κορυφαίος αμυντικός στον κόσμο".

Φυσικά αυτή η αναφορά είχε να κάνει με τη δήλωση του Λόβρεν πριν από τον τελικό του Μουντιάλ (είχε προκαλέσει συζήτηση) όπου υποστήριζε πως είναι ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στον κόσμο και ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει η κριτική προς το πρόσωπό του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK