Τον "εξαφάνισε" τον Μάρκοβιτς ο Κλοπ

Ούτε Άντερλεχτ ούτε Ολυμπιακό ούτε καν στη λίστα των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών για την επόμενη σεζόν. Ο Σέρβος επιθετικός βλέπει την άλλη πλευρά του νομίσματος, αφού τέθηκε εκτός πλάνων του Γερμανού προπονητή.

Liverpool's Lazar Markovic, center, is challenged for the ball by Tottenham's Harry Kane and Christian Eriksen, right, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday Feb. 10, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Λάζαρ Μάρκοβιτς AP PHOTO/JON SUPER

Είτε φλέρταρε με τον Ολυμπιακό είτε όχι, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς δεν ήρθε ποτέ στον Πειραιά. Όπως δεν πήγε και στις Βρυξέλλες για την Άντερλεχτ, η οποία επιχείρησε τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου να εκμεταλλευτεί την περίσταση και να τον πάρει για δεύτερη φορά από τη Λίβερπουλ, παρόλο που στο β' μισό της περυσινής σεζόν, όταν και ανήκε στη βελγική ομάδα, δεν βοήθησε πάρα πολύ.

Πού κατέληξε ο 24χρονος Σέρβος; Στ' αζήτητατα των "κόκκινων", όπως διαβάσαμε στη Mirror.

Διότι ο Γιούργκεν Κλοπ έφτιαξε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα μπορεί να χρησιμοποιεί στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου και ο Μάρκοβιτς δεν είναι μέσα. Ούτε καν στην 25άδα του Γερμανού προπονητή χώρεσε ένας ποδοσφαιριστής, τον οποίο το καλοκαίρι του 2014 η Λίβερπουλ αγόρασε 25 εκατομμύρια και δεν τον είδε ποτέ να φέρνει πίσω τα λεφτά του.

Από δανεισμό σε δανεισμό πήγε (Φενέρμπαχτσε, Σπόρτινγκ, Χαλ, Άντερλεχτ) και δεν θ' αποφέρει το παραμικρό όπως ήρθαν τα πράγματα, δεδομένου ότι το επόμενο καλοκαίρι το 5ετές συμβόλαιό του λήγει. Εκτός κι αν συμβεί κάτι απρόσμενο τον Γενάρη...

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του Μάρκοβιτς με τα κόκκινα ήταν στις 2 Μαΐου του 2015, στο 2-1 επί της ΚΠΡ για το αγγλικό πρωτάθλημα. Έκτοτε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK