Γιορτή για τον Τουρέ, επειδή τον... διώχνουν!

Σε ποια ομάδα θα καταλήξει του χρόνου ο Γιαγιά Τουρέ; Διότι από τη Μάντσεστερ Σίτι τελείωσε (και επισήμως). Το είπε ο Γκουαρδιόλα αποθεώνοντάς τον!

Manchester City's Yaya Toure, who scored both their goals, celebrates with his head coach Pep Guardiola after the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium in London, Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester City's Yaya Toure, who scored both their goals, celebrates with his head coach Pep Guardiola after the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium in London, Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέλαβε να μεταφέρει τα μαντάτα. Δύσκολη η θέση του, αλλά από τη στιγμή που ήταν αυτός που δεν ήθελε τον Γιαγιά Τουρέ στη Μάντσεστερ Σίτι, θα έπρεπε να κάνει και την άχαρη δουλειά.

Όλα ο Καταλανός τα έκανε με τακτ. Διότι τον αποθέωσε τον Ιβοριανό, ο οποίος από το 2010 βοήθησε την αγγλική ομάδα ν' αλλάξει επίπεδο, συνεισφέροντας ενεργά στην κατάκτηση των δύο εκ των τριών πρωταθλημάτων της τελευταίας 8ετίας.

" Ο Γιαγιά ήρθε εδώ στην αρχή του ταξιδιού. Δεν θα ξεχάσουμε ότι επί Μαντσίνι και ιδίως επί Πελεγκρίνι ήταν ένας κομβικός ποδοσφαιριστής", ανέφερε ο Γκουαρδιόλα, προσπαθώντας να χρυσώσει το χάπι στον 34χρονο για το γεγονός πως εφέτος δεν τον πολυχρησιμοποίησε.

Προφανώς γι' αυτό στη Σίτι έχουν οργανώσει μια μικρή γιορτή στο παιχνίδι με την Μπράιτον, στις 9 Μαΐου. Ένα πάρτι με... κεντρικό καλεσμένο τον Τουρέ. " Θα πάρει ό,τι του αξίζει, έναν από τους πιο ξεχωριστούς αποχαιρετισμούς που μπορεί να βιώσει ένας ποδοσφαιριστής", συμπλήρωσε ο Πεπ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK