Οι παίκτες του έριξαν 3άρα και ο Γκουαρδιόλα τους... έκοψε το ρεπό!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είναι απλά λάτρης της βελτίωσης αλλά της τελειότητας και το απέδειξε με το ρεπό που έκοψε από τους παίκτες μετά τη... νίκη με το άνετο 3-0 επί της Φούλαμ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Manchester City's Sergio Aguero, left, reacts with Manchester City manager Josep Guardiola after being substituted by Manchester City's Gabriel Jesus during the English Premier League soccer match between Manchester City and Fulham at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 15, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Sergio Aguero, left, reacts with Manchester City manager Josep Guardiola after being substituted by Manchester City's Gabriel Jesus during the English Premier League soccer match between Manchester City and Fulham at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 15, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Φούλαμ δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να αντισταθεί στις άγριες διαθέσεις της Μάντσεστερ Σίτι, με το φινάλε στον σαββατιάτικο αγώνα (στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League) να βρίσκει τους πρωταθλητές Αγγλίας να μετρούν τρία γκολ και συνολικά 28 τελικές προσπάθειες.

Ο κόσμος των "πολιτών" έφυγε σίγουρα ικανοποιημένος από το γήπεδο βλέποντας τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα να είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο χορτάρι, φαίνεται όμως ότι σε αντίθεση με τους οπαδούς δεν ήταν ίδιο ακριβώς το οπτικό πρίσμα από το οποίο παρακολούθησε το παιχνίδι από τον πάγκο εκείνος.

Τα λόγια του άλλωστε στο φινάλε δεν παρέπεμπαν σε προπονητή που είχε δει την ομάδα του να επικρατεί με 3-0 αλλά σε προπονητή που είχε εξοργιστεί με αυτά που έβλεπε από τους δικούς του ποδοσφαιριστές...

Οι παίκτες του έριξαν 3άρα και ο Γκουαρδιόλα τους... έκοψε το ρεπό!

"Είμαι εξοργισμένος. Είμαι θυμωμένος με τους παίκτες μου και το ξέρουν. Δεν αντέχω να τους βλέπω να κάνουν λάθη σε απλά πράγματα, όπως μία πάσα ή ένα κοντρόλ της μπάλας.

Είναι κάτι για το οποίο έχουμε μιλήσει πολλές φορές και για αυτό θέλω να τους δείξω ότι μπορούν να βελτιωθούν. Έκαναν λάθη σε απλά πράγματα, ξέρουν ποιοι παίκτες είναι αυτοί.

Συνέβη μάλιστα αρκετές φορές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έχοντας μαζέψει 100 πόντους πέρυσι και έχοντας κατακτήσει έναν σημαντικό τίτλο, κινδυνεύει το μυαλό των παικτών να αλλάξει λίγο αλλά τώρα αρχίζουν τα σοβαρά", τόνισε ο Καταλανός τεχνικός, με την "έκπληξη" να έρχεται λίγο μετά.

Όταν ανακοίνωσε στους παίκτες του πως το ρεπό της Κυριακής θα χανόταν και πως αντ'αυτού θα πήγαιναν στο προπονητικό κέντρο για να κάνουν τακτική ανάλυση! Άντε να του αντιμιλήσεις μετά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK