Πού θέλει να τελειώσει την καριέρα του; Ο Πεπ το αποκάλυψε!

Ο Πεπ Γκουαρδιολα μετράει μόλις 10 χρόνια σε πάγκους συλλόγων, παρόλα αυτά έχει κατασταλάξει ως προς το ποια θέλει να είναι η ομάδα στην οποία θα ολοκληρώσει την προπονητική του καριέρα...

Manchester City coach Pep Guardiola shouts next to Manchester City's Vincent Kompany and Newcastle coach Rafa Benitez, left, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 1, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Manchester City coach Pep Guardiola shouts next to Manchester City's Vincent Kompany and Newcastle coach Rafa Benitez, left, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 1, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Επάγγελμα: πολυνίκης και συλλέκτης τίτλων. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τον Πεπ Γκουαρδιόλα ο οποίος από το 2008 μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει εξαιρετικά και ζηλευτά αποτελέσματα τόσο στην Μπαρτσελόνα, όσο και στην Μπάγερν Μονάχου αλλά και στην Μάντσεστερ Σίτι.

Αν και βρίσκεται πάντως έτη φωτός από την χρονιά που θα αποχαιρετήσει τους πάγκους ο Καταλανός τεχνικός δείχνει εξαιρετικά ώριμος, έχοντας πάρει ήδη την απόφαση για τη ομάδα στην οποία θα ήθελε να κλείσει τον προπονητικό του κύκλο.

Δεν είναι η πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι, εκεί όπου κατέκτησε 3 πρωταθλήματα Ισπανίας και 2 Champions League στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο "Καμπ Νόου" (διάστημα στο οποίο η "Μπάρσα" έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο εντός και εκτός συνόρων), αλλά η... δεύτερη!

Αναφερόμαστε στην Μπαρτσελόνα Β' την οποία καθοδήγησε τη σεζόν 2007-08 πριν "προβιβαστεί" στην πρώτη ομάδα, με τον 47χρονο να εκμυστηρεύεται την επιθυμία του στον Χόρχε Βαλντάνο.

"Θα τελειώσω εκεί όπου άρχισα, τα τελευταία μου βήματα θα είναι με τις ομάδες Νέων, ελπίζω με αυτές της Μπαρτσελόνα", είπε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος προς το παρόν προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2021...

Σημειώνεται πως ο ίδιος στο παρελθόν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρώτη ομαδα της Μπαρτσελόνα ως προπονητής, χωρίς ωστόσο να γυρίζει την πλάτη στην προοπτική να αναλάβει ρόλο αθλητικού διευθυντή στους "μπλαουγκράνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK