Ο Ντε Χέα σώζει: Το είπε κι ο... Θεός στο twitter

Ο Νταβίδ ντε Χέα έπιασε τα 'άπιαστα' κόντρα στην Τότεναμ, έδωσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νίκη και ανάγκασε όλο το twitter, μαζί και τον... Θεό, να ασχοληθεί μαζί του!

Ο Ντε Χέα σώζει: Το είπε κι ο... Θεός στο twitter
AP PHOTO/MATT DUNHAM

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισχυρίζεται ότι νίκησε την Τότεναμ με 1-0 στο 'Γουέμπλεϊ' για την 22η αγωνιστική της Premier League. Το ορθόν, βεβαίως, είναι ότι ο Νταβίδ ντε Χέα νίκησε την Τότεναμ στο Λονδίνο και απλά ορισμένοι συμπαίκτες του, όπως ο σκόρερ Μάρκους Ράσφορντ και ο Πολ Πογκμπά με τις εκπληκτικές μπαλιές του, έβαλαν το 'λιθαράκι' τους.

Η εμφάνιση του Ισπανού τερματοφύλακα επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι σωστά θεωρείται ο καλύτερος του κόσμου εδώ και καιρό, ξεπερνώντας ακόμα και τον στάσιμο από ένα χρονικό σημείο κι έπειτα Μάνουελ Νόιερ.

Οι 11 επεμβάσεις του στον αγώνα είναι οι περισσότερες από κάθε άλλον τερματοφύλακα στη φετινή Premier League. Οι επεμβάσεις του μόνο στο 2ο ημίχρονο του αγώνα είναι περισσότερες από κάθε άλλον τερματοφύλακα σε 90λεπτο στη φετινή Premier League! Μόνο πέρυσι κόντρα στην Άρσεναλ, στο Λονδίνο ξανά, πραγματοποίησε περισσότερες επεμβάσεις με 14.

Και δεν ήταν μόνο οι αποκρούσεις του, αλλά και η δυσκολία ορισμένων εξ αυτών. Σουτ στη γωνία, σουτ από μικρή απόσταση, χαμηλές τελικές προσπάθειες και πολλές ακόμα φάσεις που αν κατέληγαν σε γκολ, κανείς δεν θα επέρριπτε ευθύνη στον Ισπανό.

Ο Ντε Χέα αποσόβησε κάθε κίνδυνο, όμως, με συνέπεια να αποκτήσει ακόμα ένα διαπραγματευτικό ατού για να ζητήσει... κυριολεκτικά ό,τι θέλει στις συζητήσεις για το νέο συμβόλαιό του, αφού με τα τρέχοντα δεδομένα, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ήδη μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει!

Οι επεμβάσεις του Ντε Χέα δεν πέρασαν απαρατήρητες από το twitter. Ο πρώην παίκτης της Τότεναμ, Τζερμέιν Τζίνας, τον παρομοίασε με 'τοίχο' και γι' αυτό δικαιολόγησε τους παίκτες των 'σπιρουνιών' που δεν κατάφεραν να τον νικήσουν. Οι περισσότεροι φίλαθλοι υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του ενώ μέχρι και ο... Θεός έκανε tweet για τον Ντε Χέα!





























Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

News 24/7

24MEDIA NETWORK