Εγινε... Μαλεζάνι ο Μουρίνιο και τα έβαλε με τους ρεπόρτερ!

Η χρονιά δεν έχει αρχίσει καλά για τον Ζοζέ προτού καν η Μάντσεστερ μπει στο γήπεδο για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Ο Πορτογάλος γκρίνιαζε για τις μεταγραφές που δεν έγιναν και τώρα που δεν του κάθονται τ' αποτελέσματα απαιτεί σεβασμό με... ηρωική έξοδο από την συνέντευξη Τύπου (VIDEO).

Εγινε... Μαλεζάνι ο Μουρίνιο και τα έβαλε με τους ρεπόρτερ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στο "Ολντ Τράφορντ" με 3-0 από την Τότεναμ και ο Ζοζέ Μουρίνιο παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για πάνω από δύο λεπτά, μπροστά στους οπαδούς απολαμβάνοντας το χειροκρότημα.

Η όμορφη αυτή στιγμή, πάντως, δεν βοήθησε ώστε να πνεύματα να καταλαγιάσουν.

Ο τσαντισμένος Πορτογάλος, στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου ξέσπασε στους δημοσιογράφους απαιτώντας σεβασμό για όσα έχει πετύχει στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ.

"Εχω τρία πρωταθλήματα, έχω κερδίσει ένα περισσότερο απ' όσα οι υπόλοιποι 19 μάνατζερ της Πρέμιερ Λιγκ. Άρα σεβασμό, σεβασμό, σεβασμό!"

Νωρίτερα, προτού ο "Μου" τα βροντήξει και φύγει από το χώρο είπε πως οι ποδοσφαιριστές του παρά το κακό αποτέλεσμα χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο γιατί το άξιζαν.

Υπενθύμισε μάλιστα στους εκπροσώπους του Τύπου ότι κάτι ανάλογο δεν είχε συμβεί στο ματς για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ όταν η Μάντσεστερ είχε χάσει από την Σεβίλλη, παίζοντας κακό ποδόσφαιρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

News 24/7

24MEDIA NETWORK