Εχει συμφωνήσει με Μπαρτσελόνα ο Πογκμπά και παρακαλάει να φύγει

Τα τελευταία 24ωρα έχει ξεσπάσει ένα... όργιο φημών που θέλει τον Πολ Πογκμπά να παρακαλάει να φύγει απ' την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για πενταετές συμβόλαιο. Ποια είναι η στάση των "κόκκινων διαβόλων";

Εχει συμφωνήσει με Μπαρτσελόνα ο Πογκμπά και παρακαλάει να φύγει
ΑΡ

Ο Πολ Πογκμπά θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να του αλλάξει γνώμη. Πόσο μάλλον ο προπονητής του, Ζοζέ Μουρίνιο, με τον οποίο διατηρεί κάκιστες σχέσεις μετά την προβληματική τους συνύπαρξη καθόλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής είναι αποφασισμένος να ψάξει την τύχη του αλλού και πιο συγκεκριμένα στην Μπαρτσελόνα. Εκεί θέλει να πάει, παρότι λίγες ημέρες πριν οι "κόκκινοι διάβολοι" απέρριψαν επίσημη πρόταση των "μπλαουγκράνα".

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της "Daily Mail" μέχρι και προσωπικό μήνυμα έστειλε έστειλε ο Πογκμπά στον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Έντ Γούντγουορντ, λέγοντας του ότι θέλει να αποχωρήσει, όμως η απάντηση που άκουσε ήταν πάλι "όχι".

Ο Γάλλος μέσος είναι αποφασισμένος να το τραβήξει στα άκρα. Ακόμη και στους συμπαίκτες του φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί ότι θέλει να απεγνωσμένα να παίξει στην Μπαρτσελόνα του Μέσι και του άλλοτε συμπαίκτη του στην Γιουβέντους Βιδάλ, ενώ αναφέρεται επίσης ότι έχει δώσει ρητή εντολή στον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα να "τρέξει" το συντομότερο δυνατόν τις διαδικασίες για να κλείσει το deal.

Ούτως ή άλλως με του Καταλανούς έχει ήδη συμφωνήσει. Τα βρετανικά Μέσα κάνουν λόγο για πενταετές συμβόλαιο που θα του "φουσκώσει' τον τραπεζικό λογαριασμό κατά 90 εκατομμύρια λίρες (18 εκ.λίρες το χρόνο και 346.000 λίρες την εβδομάδα)!

"Αγκάθι" στην υπόθεση παραμένει και το γεγονός ότι το transfer window της Πρέμιερ Λιγκ κλείνει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (9/8), κάτι που σημαίνει ότι αν η Γιουνάιτεντ αποφασίσει να παραχωρήσει τον Πογκμπά θα έχει λιγοστό χρόνο να τον αντικαταστήσει. Ίσως να παίξει και αυτό το ρόλο του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK