Τι γίνεται όταν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πετυχαίνουν το πούλμαν της Σίτι

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επέστρεφαν οδικώς στην πόλη τους, πέτυχαν το πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι στον δρόμο, το καταδίωξαν, άνοιξαν τα παράθυρα και έκαναν το απρόσμενο.

Τι γίνεται όταν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πετυχαίνουν το πούλμαν της Σίτι
AP PHOTO/JON SUPER

Η εικόνα λίγο πολύ γνωστή. Πούλμαν μιας ομάδας κυκλοφορεί στον δρόμο και γύρω του αυτοκίνητα με φιλάθλους αντίπαλης ομάδας το κυνηγούν και του πετούν πέτρες και λοιπά αντικείμενα.

Γίνεται παντού. Σχεδόν παντού. Στην Αγγλία η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική. Ακόμα κι αν υπάρχει ένα αυτοκίνητο γεμάτο φανατικούς οπαδούς μιας ομάδας και ένα πούλμαν της 'αιώνιας' εχθρού, η αντίδραση είναι διαφορετική από ό,τι συνηθίζεται.

Αυτό συνέβη προ ημερών, όταν ένα αυτοκίνητο γεμάτο φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επέστρεφαν από τον εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με τους Γουλβς, πέτυχε στον δρόμο το πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι. Αμέσως οι οπαδοί άρχισαν να φωνάζουν ένα υβριστικό σύνθημα για τους 'πολίτες', κάνοντας χειρονομίες και... Αυτό ήταν. Φώναξαν ένα υβριστικό σύνθημα για τους 'πολίτες', κάνοντας χειρονομίες. "We fucking hate City" και τέλος. Ούτε πέτρες ούτε παρατράγουδα.

Ή μάλλον, υπήρχαν παρατράγουδα, αφού το λεωφορείο στο οποίο φώναζαν ήταν άδειο, μιας και η αποστολή της Σίτι είχε πετάξει με αεροπλάνο για να επιστρέψει στην πόλη από το Σουόνσι.

Επιπροσθέτως, οι φίλοι της Γιουνάιτεντ στο αυτοκίνητο αλλά και σε όλο τον πλανήτη είναι πολύ πιθανό όχι μόνο να μην μισούν, αλλά να υποστηρίζουν φανατικά τη Σίτι μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να πάρει το πρωτάθλημα από την ακόμα πιο μισητή εχθρό των 'κόκκινων διαβόλων', Λίβερπουλ.

Photo credits: AP Photo/Jon Super

News 24/7

24MEDIA NETWORK