Ο Μουρίνιο τους γονάτισε ΟΛΟΥΣ με την ατάκα του για Νεϊμάρ!

Δεν είναι μόνο η Μάντσεστερ Γουνάιτεντ σε τρομερή φόρμα από το ξεκίνημα της σεζόν αλλά και ο Ζοζέ Μουρίνιο. Το απέδειξε μάλιστα με σούπερ ατάκα όταν μίλησε για αξίες στο ποδόσφαιρο.

Manchester United manager Jose Mourinho after the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Jose Mourinho after the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Δεν... πιάνεται φέτος ο Ζοζέ Μουρίνιο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει... τρένο στη φετινή Premier League με 3 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και 10-0 γκολ και το γεγονός αυτό έχει αντανάκλαση και στον "special one" που είναι "άλλος άνθρωπος" σε σύγκριση με την πίεση που είχε την περασμένη σεζόν.

Το πόσο απελευθερωμένος είναι φρόντισε μάλιστα να το εκφράσει με έναν εντυπωσιακό τρόπο, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο πλαίσιο φιλανθρωπικού ματς που θα πάρει μέρος, κλήθηκε να απαντήσει σε μία ιντριγκαδόρικη ερώτηση.

"Πόσο στοιχίζει ο Μουρίνιο"; ήταν το ερώτημα που του απηύθυναν και ο Πορτογάλος ήταν σαφής: "Μία στερλίνα παραπάνω σε σχέση με τον Νεϊμάρ"!

Αν σκεφτεί κανείς λοιπόν πως η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε 222.000.000 ευρώ από τα ταμεία της και τα προσέφερε στην Μπαρτσελόνα για χάρη του Βραζιλιάνου, η αξία του Μουρίνιο στην αγορά -σύμφωνα πάντα με τον ίδιο- είναι 222 εκατομμύρια ευρώ +1,09 ευρώ!

Σημειώνεται πως όταν είχε ολοκληρωθεί η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Μουρίνιο δήλωσε με ειλικρίνεια:

"Δεν πιστεύω ότι τα 222 εκατομμύρια για τον Νεϊμάρ είναι πάρα πολλά. Το πρόβλημα δεν είναι ο Νεϊμάρ αλλά οι συνέπειες. Τώρα θα υπάρχουν περισσότεροι παίκτες που θα κοστίζουν 50, 100 και 150 εκατομμύρια..."

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK