Τα λόγια του Καντονά "μαχαιριά" στην καρδιά του Μουρίνιο!

Την ώρα που ο Ζοζέ Μουρίνιο προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να μην τον σαρώσει το κύμα έντονης κριτικής που του ασκείται από τα αγγλικά ΜΜΕ, δέχτηκε νέα επίθεση, αυτή τη φορά από τον Ερίκ Καντονά. Με τα λόγια του να ρίχνουν αλάτι στις πληγές του Πορτογάλου καθώς εμπεριέχουν μπόλικο... Γκουαρδιόλα!

Manchester City coach Pep Guardiola, right, and Manchester United manager Jose Mourinho, left, on the sideline during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday April 7, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester City coach Pep Guardiola, right, and Manchester United manager Jose Mourinho, left, on the sideline during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday April 7, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλει, δεν προσφέρει το θέαμα που προσδοκά ο κόσμος της, συνεχίζει να βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο από τότε που έφυγε από τον πάγκο της ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και όλα δείχνουν πως η άκρη του αγωνιστικού τούνελ όπου βρίσκεται το φως, απέχει μακριά.

Τι φταίει; Σύμφωνα με τον Ερίκ Καντονά, που δεν είχε ποτέ πρόβλημα να μιλήσει έξω από τα δόντια και να "ενοχλήσει" κόσμο με τις αποψεις και τα πιστεύω του, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν συνιστά λύση αλλά μέρος του προβλήματος και η μοναδική λύση για να βρει την υγειά της η αγαπημένη του ομάδα βρίσκεται στην πόλη αλλά κοουτσάρει την... συμπολίτισσα!

Ναι, ο "Βασιλιάς Ερίκ" δεν δίστασε να στάξει μέλι για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και το έργο του, για να θυμίσει φυσικά σε όλους το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο του τονίζοντας πως μόνο εκείνος θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα από τον Καταλανό στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων".

"Κάποια στιγμή θα έρθουν και οι νίκες για την Γιουνάιτεντ, είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως θα συμβεί αυτό. Όμως ο τρόπος που παίζει δεν είναι καθόλου καλός. Είναι λάθος. Καμία διασκέδαση, καμία δημιουργικότητα.

Former footballer Eric Cantona in action on the pitch at Old Trafford as part of Unicef's Soccer Aid, Manchester, Sunday, June 10, 2018. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)
Former footballer Eric Cantona in action on the pitch at Old Trafford as part of Unicef's Soccer Aid, Manchester, Sunday, June 10, 2018. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP) PHOTO BY JOEL C RYAN/INVISION/AP

Μου αρέσει ο Μουρίνιο. Έχει καλή προσωπικότητα, όχι όμως για την Γιουνάιτεντ. Θα έπρεπε να έχουν προπονητή τον Γκουαρδιόλα. Θα έπρεπε να είναι εκεί αλλά κάνει μαγικά με άλλο σύλλογο, που δεν μπορώ να πω το όνομά του", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Καντονά σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη "Daily Mail", και συνέχισε σε ανάλογο ύφος:

"Εντάξει, να το πω το όνομα. Αναφέρομαι στην Μάντσεστερ Σίτι. Εντάξει, αστειεύομαι αλλά η αλήθεια είναι πως η Σίτι παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Νομίζω πως ο Γκουαρδιόλα έπρεπε να είναι στην Γιουνάιτεντ. Είναι το πνευματικό παιδί του Γιόχαν Κρόιφ.

Έπαιξε υπό τις οδηγίες του Κρόιφ στην Μπαρτσελόνα και έμαθε τα πάντα από εκείνον. Είναι το μοναδικό άτομο που θα έπρεπε να βρίσκεται στην Γιουνάιτεντ. Όχι το μοναδικό, υπάρχω και εγώ!

Θα ήθελα να είμαι προπονητής. Εάν με καλούσαν, θα πήγαινα. Ξέρουν που να με βρουν. Με μένα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα άρχιζε να παίζει δημιιουργικό ποδόφαιρο και πάλι. Θα ήταν ωράιο για τον κόσμο, όπως συνέβαινε και με τον Άλεξ Φέργκιουσον.

Επέτρεπε στους παίκτες να είναι δημιουργικοί, όλοι νιώθαμε ξεχωριστοί με αυτόν, Ήταν καλός άνδρας, καλός ηγέτης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK