To όργιο φημών για Πογκμπά έφερε την έκρηξη του Φέρντιναντ!

Tα σενάρια του τελευταίου 24ωρο θέλουν τον Μίνο Ραϊόλα να σχεδιάζει την αρπαγή του Πολ Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τον στείλει στην Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Ρίο Φέρντιναντ δεν άντεξε και ... απασφάλισε! Διαβάστε την αυστηρή προειδοποίηση που έστειλε ο παλαίμαχος άσος των "κόκκινων διαβόλων".

France's Paul Pogba, right, celebrates at the end of the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. France won 4-2. (AP Photo/Petr David Josek)
France's Paul Pogba, right, celebrates at the end of the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. France won 4-2. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Tα σενάρια του τελευταίου 24ωρο θέλουν τον Μίνο Ραϊόλα να σχεδιάζει την αρπαγή του Πολ Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τον στείλει στην Μπαρτσελόνα και ο Ρίο Φέρντιναντ δεν άντεξε και ... απασφάλισε! Διαβάστε την αυστηρή προειδοποίηση που έστειλε ο παλαίμαχος άσος των "κόκκινων διαβόλων".

Κάποιος κάνει... πλάκα στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος! Την ώρα που ο Ζοζέ Μουρίνιο παραπονιέται δημόσια για την ξηρασία που επικρατεί όσον αφορά στις κινήσεις της διοίκησης για την ενίσχυση του συλλόγου (ταυτόχρονα οι αντίπαλοί του δυναμώνουν), το τελευταίο σενάριο που έχει δει το φως της δημοσιότητας φέρνει τον Πολ Πογκμπά στην πόρτα της εξόδου!

Για να ακριβολογούμε, αυτός είναι ο στόχος του Μίνο Ραϊόλα, με τον Ιταλό μάνατζερ, που είχε φροντίσει για να πάει ο Γάλλος άσος από την Γιουβέντους στην Γιουνάιτεντ (ο ίδιος είχε κερδίσει από αυτό το deal κοντά στα 20.000.000 ευρώ), να επιθυμεί τώρα να φύγει ο παίκτης του από το "Ολντ Τράφορντ" και να μετακομίσει στην Καταλωνία.

France's Paul Pogba poses for the cameras after France defeated Croatia in the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. France won the game 4-2. (AP Photo/Francisco Seco)
France's Paul Pogba poses for the cameras after France defeated Croatia in the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. France won the game 4-2. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ταξίδεψε στην Αγγλία τη Δευτέρα και έχει ως "αποστολή" να πείσει τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ να πουν το "ναι" στην "Μπάρσα" και στην πρόταση για την αγορά του Πογκμπά: 112.000.000 ευρώ μετρητά και τους Αντρέ Γκόμες και Γέρι Μίνα φέρεται να προσφέρουν οι Καταλανοί.

Όλα αυτά (σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη καλή διάθεση του Πογκμπά να αποχωρήσει) δεν άρεσαν όμως καθόλου στον Ρίο Φέρντιναντ, που αποφάσισε να πάρει θέση δημόσια και να ζητήσει από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Εντ Γούντγουορντ να τον κρατήσει πάση θυσία! Ταυτόχρονα ζήτησε από την ομάδα του να πάρει και συγκεκριμένο παίκτη...

"Μην τολμήσεις να το επιτρέψεις αυτό να συμβεί Εντ... Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το σπίτι του Πογκμπά!! Βάλε φρένο σε αυτές τις φήμες το συντομότερο δυνατόν και πάρε τον Αλντερβάιρελντ", ήταν το μήνυμα του Φέρντιναντ και μένει να δούμε ποια θα είναι η επίσημη στάση των "κόκκινων διαβόλων".

Σύμφωνα πάντως με την "Daily Mail", ο Ζοζέ Μουρίνιο όχι μόνο δεν... μασάει από το φλερτ της "Μπάρσα" με τον Πογκμπά αλλά θέλει να κάνει το "κόλπο γκρόσο" αποκτώντας από την ομάδα του Βαλβέρδε τον Ουσμάν Ντεμπελέ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK