Το "ποτέ" που χρησιμοποίησε ο Μουρίνιο, "καίει" τον Πογκμπά!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μπούχτισε από τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πολ Πογκμπά να κουνάει μαντήλι τον Ιανουάριο και "προκάλεσε" τον Γάλλο μέσο κάνοντας δηκτική αναφορά σε αυτόν και στον Μίνο Ραϊόλα!

Manchester Uniteds manager José Mourinho, right, with Manchester Uniteds Paul Pogba just prior to the start of Europa League group A soccer match between Manchester United and Zorya Luhansk at Old Trafford, Manchester, England, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester Uniteds manager José Mourinho, right, with Manchester Uniteds Paul Pogba just prior to the start of Europa League group A soccer match between Manchester United and Zorya Luhansk at Old Trafford, Manchester, England, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Δεν φτάνει στον Ζοζέ Μουρίνιο η κάκιστη εκκίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φετινή Premier League με έξι πεταμένους βαθμούς (ήττες από Μπράιτον και Τότεναμ) στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, είναι υποχρεωμένος να διαχειριστεί όσο γίνεται πιο... αναίμακτα το "ζήτημα Πογκμπά".\

Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο από την αρχή της περασμένης σεζόν, ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα πιέζει για να φύγει από το "Ολντ Τράφορντ" ο πελάτης του ενώ τα τελευταία δημοσιεύματα τον στέλνουν στην... Μπαρτσελόνα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Πώς τα αντιμετωπίζει όλα αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός; Με... οργή, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι δεν δίστασε να "σφάξει το βαμβάκι" τον παγκόσμιο πρωταθλητή και τον ατζέντη του, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε το βράδυ της Παρασκευής.

Το "ποτέ" που χρησιμοποίησε ο Μουρίνιο, "καίει" τον Πογκμπά!

"Εάν ο Πογκμπά δεν μου λέει πως θέλει να φύγει, είναι επειδή θέλει να μείνει. Αυτό είναι το συμπέρασμά μου. Εάν δω τον κύριο Ραϊόλα στην τηλεόραση να λέει πως ο παίκτης θέλει να φύγει και ότι οργανώνει ένα σχέδιο για να τον βοηθήσει να φύγει, τότε θα τον πιστέψω.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκομαι στο σκοτάδι. Το μόνο που είναι ξεκάθαρο είναι πως ο παίκτης δεν μου είπε ποτέ αυτές τις ημέρες που ήμασταν μαζί ότι επιθυμεί να φύγει", τόνισε ο Μουρίνιο, για να συνεχίσει:

"Ο Πολ γύρισε μετά το Μουντιάλ, την εβδομαδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Είμαστε μαζί κοντά στους δύο μήνες. Δεν μου είπε ποτέ ότι θέλει να φύγει. Ποτέ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK