Μετά από 825 ημέρες, ο Μουρίνιο μένει ακόμα σε ξενοδοχείο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει ακόμα αποκτήσει μόνιμη κατοικία στο Μάντσεστερ παρότι βρίσκεται εκεί από τον Ιούλιο του 2016 και συνεχίζει να μένει σε σουίτα ξενοδοχείου, η οποία κοστίζει περίπου 700 ευρώ την ημέρα. Πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ το κόστος μέχρι σήμερα.

Μετά από 825 ημέρες, ο Μουρίνιο μένει ακόμα σε ξενοδοχείο
Μουρίνιο-Τσέλσι

Ακόμα και αν η Γιουνάιτεντ προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο, καθώς από την ημέρα της πρόσληψής του μένει σε ξενοδοχείο και δεν έχει βρει μόνιμη κατοικία στο Μάντσεστερ, οπότε θα γλιτώσει την ταλαιπωρία της μετακόμισης ή πώλησης.

Μετά από 825 ημέρες, ο Μουρίνιο μένει ακόμα σε ξενοδοχείο

Στις 6 Ιουλίου του 2016 ο Ζοσέ Μουρίνιο μπήκε στο λόμπι του Lowry και εγκαταστάθηκε σε μία από τις σουίτες του ξενοδοχείου. Όλοι περίμεναν πως η επιλογή του θα ήταν προσωρινή και θα έβρισκε μία μόνιμη κατοικία στον Βορρά, αλλά 825 ημέρες μετά ο Πορτογάλος δεν δείχνει καμία πρόθεση να εγκατασταθεί στην πόλη όπου εργάζεται για δύο και πλέον χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια του Μουρίνιο δεν κατοικεί στο Μάντσεστερ αλλά στο Λονδίνο, εκεί όπου η κόρη του σπουδάζει σε πανεπιστήμιο καλών τεχνών και ο γιος του αγωνιζόταν με τη φανέλα της Φούλαμ μέχρι τον Απρίλιο του 2017.

Μετά από 825 ημέρες, ο Μουρίνιο μένει ακόμα σε ξενοδοχείο
© THELOWRYHOTEL.COM

Το συμβόλαιο του Μουρίνιο με την Γιουνάιτεντ λήγει το 2020 και με τα τωρινά δεδομένα θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να αλλάξει τώρα το ξενοδοχείο με ένα κανονικό σπίτι, καθώς κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πότε θα είναι στο τιμόνι της ομάδας. Έτσι κι αλλιώς σπάνια μένει σε έναν σύλλογο για περισσότερα από 3 χρόνια.

Όσο όμως και αν μείνει θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως η Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει να πληρώνει 700 ευρώ την ημέρα για τη σουίτα του Πορτογάλου. Με έναν απλό πολλαπλασιασμό το ποσό που έχει χρεώσει του Αμερικανούς ο Πορτογάλος από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Μάντσετσερ μέχρι σήμερα, ανέρχεται περίπου στις 580.000 ευρώ, μόνο για την διαμονή του.

Μετά από 825 ημέρες, ο Μουρίνιο μένει ακόμα σε ξενοδοχείο
© THELOWRYHOTEL.COM

Φυσικά δεν μιλάμε για απλό ξενοδοχείο και συνηθισμένα δωμάτια. Στο 5αστερο Lowry κάθε σουίτα έχει έργα του Άλαν Ρανκλ και φυσικά είναι εξοπλισμένη με όλες τις ανέσεις. Υπάρχουν δύο είσοδοι σε κάθε δωμάτιο, γραφείο, ξεχωριστοί χώροι με καθιστικό και τραπεζαρία και δεν είναι τυχαίο πως αρκετές από τις συναντήσεις με το προπονητικό επιτελείο λαμβάνουν χώρα εκεί. Άλλωστε η Γιουνάιτεντ χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ως βάση της ομάδας πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK