Ο Ιβάν Ντράγκο ξέρει τι θα συμβεί σε κάθε ματς της Premier League

Τη στιγμή που το 'Creed II' προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο ποδοσφαιρόφιλος Ιβάν Ντράγκο προβλέπει τα αποτελέσματα του τριημέρου στην Premier.

Ο Ιβάν Ντράγκο ξέρει τι θα συμβεί σε κάθε ματς της Premier League

Σουηδός που στα 17 του μετοίκησε στις Ηνωμένες Πολιτείες και έγινε διάσημος όταν το 1985 υποδύθηκε τον (ντοπαρισμένο) Σοβιετικό μποξέρ που εν μέσω 'Ψυχρού Πολέμου' σκότωνε, με τις γροθιές του, τον Απόλλο Κριντ και έχανε, μετά από μάχη μέχρις εσχάτων, στη Μόσχα από τον Ρόκι Μπαλμπόα στην τέταρτη ταινία της σειράς.

Το ήξερες πως εκτός όλων των παραπάνω ο Ιβάν Ντράγκο, aka Ντολφ Λούντγκρεν, είναι φαν του ποδοσφαίρου, βλέπει την εθνική Σουηδίας αλλά βαριέται και υποστηρίζει της Έβερτον;

Η αποκάλυψη της -μέχρι σήμερα- κρυφής οπαδικής ταυτότητάς του ήρθε να κουμπώσει με την κυκλοφορία στο σινεμα του 'Creed II', στο οποίο ο γιος Ντράγκο Βίκτορ (Φλόριαν Μουντεάνου) ξαναζεί ό,τι ο πατέρας του 33 χρόνια μετά: αντιμετωπίζει στο ρινγκ τον Άντονις Κριντ με στόχο τον παγκόσμιο τίτλο των βαρέων βαρών. Προπονητής του φυσικά ο Ντράγκο ο πρεσβύτερος.

Actor Dolph Lundgren poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Creed II', in London, Wednesday, Nov. 28, 2018. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
Actor Dolph Lundgren poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Creed II', in London, Wednesday, Nov. 28, 2018. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) PHOTO BY VIANNEY LE CAER/INVISION/AP

Spoilers των σκηνών και της πλοκής δεν περιέχει το κείμενο προς χάρη όσων δεν πρόλαβαν ακόμη να δουν το δεύτερο μέρος της νέας έμπνευσης του Σιλβέστερ Σταλόνε. Περιέχει ωστόσο ποδοσφαιρικές προβλέψεις για όσους αγαπούν το... στοίχημα.

Ο Λούντγκρεν ήταν ο καλεσμένος του Μαρκ Λόρενσον, του επί μια 7ετία αμυντικού της Λίβερπουλ των 80s, και 'αντιπαρατέθηκε' μαζί του στο χορτάρι. Όχι σε ντρίμπλες και εκτελέσεις πέναλτι, αλλά σε μαντεψιές.

Είναι μια δοκιμασία στην οποία ο 'Football Expert' του BBC θέτει τα πρόσωπα που φιλοξενεί εβδομαδιαίως. Καλώντας τους να εκτιμήσουν τ' αποτελέσματα των 10 αγώνων της Premier League και να κοντραριστούν μαζί του, λαμβάνοντας 10 βαθμούς για κάθε σωστό αποτέλεσμα (νίκη, ισοπαλία, ήττα) και 40 για κάθε ακριβές σκορ.

Η 14η αγωνιστική έχει δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια. Στα οποία ο Σουηδός ηθοποιός 'ψήφισε' ισοπαλία (στο Άρσεναλ-Τότεναμ) και εμφατικό διπλό (στο Λίβερπουλ-Έβερτον). Εξέφρασε επίσης την εκτίμηση πως η Τσέλσι θα χάσει βαθμούς από τη Φούλαμ στο 'Στάμφορντ Μπριτζ' και πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ηττηθεί στο Σαουθάμπτον.

Όλες οι εκτιμήσεις του στη δεξιά στήλη:

Ο Ιβάν Ντράγκο ξέρει τι θα συμβεί σε κάθε ματς της Premier League

Ρισκαδόρικες, αν μη τι άλλο. Ωστόσο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK