Νέα μάχη Λίβερπουλ-Ρεάλ, αυτή τη φορά για... μεταγραφή!

Η κόντρα της Ρεάλ με την Λίβερπουλ δεν έμεινε μόνο στον τελικό του CL αλλά επεκτάθηκε και στο μεταγραφικό παζάρι, με τις δύο τους να "τρακάρουν" στην προσπάθειά τους να ενισχυθούν κάτω από τα γκολπόστ!

Liverpool's Roberto Firmino, left, challenges for the ball with Real Madrid's Sergio Ramos, right, and Raphael Varane during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Liverpool's Roberto Firmino, left, challenges for the ball with Real Madrid's Sergio Ramos, right, and Raphael Varane during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Mε δηλώσεις που έκανε το Σάββατο ο Άλισον Μπέκερ "άναψε φωτιές" στην Ρόμα αλλά και στους υποψήφιους μνηστήρες, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν αποκλείεται το μέλλον του να ξεκαθαρίσει πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου που αρχίζει την Πέμπτη (η πρεμιέρα της Βραζιλίας είναι προγραμματισμένη για τις 17 Ιουνίου κόντρα στην Ελβετία).

Αν κρίνουμε πάντως από σημερινό δημοσίευμα της "Mundo Deportivo" στην περίτπωση του πορτιέρε των "τζαλορόσι" ισχύει η φράση "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά", με το καταλανικό μέσο να υποστηρίζει πως η ομάδα της "αιώνιας πόλης" έχει ήδη στα χέρια της δύο σοβαρές προτάσεις και τις εξετάζει.

Αυτές μάλιστα δεν προέρχονται από "τυχαίες" ομάδες αλλά από τις δύο ομάδες που το βράδυ της 26ης Μαΐου συγκρούστηκαν στο "Ολιμπίσκι" του Κιέβου με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League: την Λίβερπουλ και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η πρώτη, η χαμένη του τελικού, φέρεται να προσφέρει στους Ρωμαίους το ποσό των 65.000.000 ευρώ για να λύσει το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει κάτω από την εστία της εδώ και χρόνια (και που... ξεχείλωσε το βράδυ του τελικού με τις δύο γκάφες του Κάριους) ενώ η δεύτερη, η μεγάλη νικήτρια, προσφέρει 50.000.000 μαζί με μπόνους επίτευξης στόχων.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο "αν ο Άλισον επιλέξει την Premier League τότε η θέση του βασικού είναι καπαρωμένη από αυτόν ενώ σε περίπτωση που επιλέξει την κάτοχο του τροπαίου του Champions League, Ρεάλ, θα χρειαστεί να δώσει μάχη με τον Κέιλορ Νάβας για το ποιος θα πάρει τη φανέλα με το Νο 1 σπίτι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK