Το εντυπωσιακό νέο γήπεδο της Τότεναμ

Το νέο γήπεδο της Τότεναμ πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή του και ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο καταγράφει τις φανταστικές εικόνες από το χτίσιμο και το τελείωμα των εργασιών.

Το εντυπωσιακό νέο γήπεδο της Τότεναμ
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Τότεναμ ετοιμάζεται να μπει στο νέο γήπεδό της, χωρητικότητας 62.062 θεατών, το οποίο θα ανοίξει μέσα στο 2019 και θα στεγάσει τον σύλλογο στην πιο πετυχημένη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του.

Αν και θα έπρεπε να είναι έτοιμο για την τρέχουσα σεζόν, κάποιες καθυστερήσεις ουσιαστικά κρατούν τα 'σπιρούνια' στο 'Γουέμπλεϊ' και για το μεγαλύτερο μέρος (αν όχι όλο) του 2018-2019.

Παρ' όλα αυτά, το γήπεδο έχει πάρει μορφή και είναι άκρως εντυπωσιακό. Εξάλλου, είναι το πρώτο παγκοσμίως που έχει συρόμενο αγωνιστικό χώρο ο οποίος χωρίζεται και απομακρύνεται ώστε να εμφανιστεί από κάτω συνθετικός χλοοτάπητας για τους αγώνες του NFL που διεξάγονται στο Λονδίνο και για άλλες εκδηλώσεις.

Όπως και να 'χει, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα στάδια της χώρας και γι' αυτό ένας φίλαθλος της ομάδας ετοίμασε ένα φανταστικό αφιερωματικό βίντεο.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK