"Ξηλώνουν" τον Γιορίς, ας ξεχάσει την αρχηγεία...

Ένας αρχηγός οφείλει να είναι πρότυπο για τους υπόλοιπους, παράδειγμα προς μίμηση και ο Γάλλος τερματοφύλακας απέτυχε. Με αποτέλεσμα στην Τότεναμ να σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αφαίρεσης του περιβραχιονίου.

Tottenham goalkeeper Hugo Lloris gestures during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Saturday, April 14, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Ούγκο Γιορίς AP PHOTO/TIM IRELAND

Στην Τότεναμ έχουν χίλια δυο προβλήματα να τους απασχολούν.

Από τη μία το νέο γήπεδο που πλημμύρισε από λάθος των τεχνικών. από την άλλη ο αγώνας πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από την Τρίτη ο Ούγκο Γιορίς.

Ο Γάλλος τα έτσουξε με τα φιλαράκια του, τον Κοσιελνί της Άρσεναλ και τον Ζιρού της Τσέλσι, το βράδυ της Πέμπτης και κατέληξε για επτά ώρες στο κρατητήριο αστυνομικού τμήματος του Λονδίνου, διότι συνελήφθη από την τροχαία να οδηγεί μεθυσμένος.

Οι αρχές του απήγγειλαν κατηγορίες, τον άφησαν ελεύθερο αφού κατέβαλε τη χρηματική εγγύηση και τον περιμένουν τον επόμενο μήνα στο δικαστήριο για... εξηγήσεις.

Στην Τότεναμ ωστόσο δεν θα σκοπεύουν να τον συγχωρήσουν για το παράπτωμά του και στις προθέσεις των επιτελών είναι η αφαίρεση της αρχηγίας. Ο Γάλλος γκολκίπερ έκανε ένα μεγάλο λάθος και τώρα έρχεται η ώρα των συνεπειών. Το ότι ήπιε στη διάρκεια της εβδομάδα θα μπορούσαν να το παραβλέψουν. Το γεγονός ωστόσο ότι τσαλάκωσε το δικό του προφίλ και μαζί ολόκληρου του συλλόγου, χάνοντας μάλιστα την προπόνηση της Παρασκευής λόγω αυτοφώρου, δεν μπορούν να το χωνέψουν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK