Το νέο γήπεδο έφερε... μουρμούρα για τα ακριβά εισιτήρια

Η Τότεναμ παρουσίασε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του νέου γηπέδου που φαινομενικά δεν διαφέρουν με εκείνες του παλαιού, όμως υπάρχει κρυφή... παγίδα. Όταν την αντιλήφθηκαν οι φίλαθλοι ξέσπασαν στα social media. Μαζί τους και ο Γκάρι Λίνεκερ!

FILE - In this May 14, 2017, file photo, football fans smile as they pass a poster showing the plans for the new stadium, in front of construction work at White Hart Lane stadium in London, before a match between Tottenham Hotspur and Manchester United. The Oakland Raiders will host the Seattle Seahawks in the first NFL game at the new London stadium of English Premier League club Tottenham. The game will be played in week six of the season on Oct. 14. (AP Photo/Frank Augstein, File)
White Hart Lane stadium AP IMAGES

Με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν (2018-2019) οι άνθρωποι της Τότεναμ ευελπιστούν πως η ομάδα θα αγωνιστεί στο ολοκαίνουργιο γήπεδο της, που βρίσκεται στην τοποθεσία του... παλαιού!

Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να ανακοινώσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που κυμαίνονται από 900 έως 2250 ευρώ. Αυτό που ενόχλησε τους φίλους των "σπιρουνιών" δεν είναι αυτές οι δυο τιμές, αλλά το... ενδιάμεσο.

Για την ακρίβεια παλαιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, διαπίστωσαν πως πρέπει να πληρώσει 30%, 35% ακόμα και 50% περισσότερα χρήματα για να κάτσουν στις θέσεις που είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια στο νέο γήπεδο.

Με λίγα λόγια πλήττεται η... μεσαία τάξη. Αυτή δηλαδή που γεμίζει τα γήπεδα. Το γεγονός διαπίστωσε και ο παλαίμαχος άσος της Τότεναμ, Γκάρι Λίνεκερ, που με αιχμηρό ποστάρισμα είπε τη σκληρή αλήθεια.

"Βλέπουμε όλο και περισσότερα άδεια καθίσματα στα γήπεδα. Με δεδομένα τα αυξημένα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, οι τιμές των εισιτηρίων έπρεπε να μειώνονται και όχι να αυξάνονται. Το παιχνίδι έχει ανάγκη από γεμάτα γήπεδα, αλλιώς σιγά-σιγά θα σβήσει ακόμα και στα σωστά χέρια. Η ανισορροπία θα κάνει ζημιά στο παιχνίδι και τους συλλόγους".

Συμφωνείτε μαζί του;

AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK