Τρόμαξε κόσμο η νέα Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της στη φετινή Premier League, συντρίβοντας με 4-0 την δύσμοιρη Γουέστ Χαμ. Επίσημο ντεμπούτο " για Άλισον, Κεϊτά και Σακίρι (VIDEO).

Τρόμαξε κόσμο η νέα Λίβερπουλ!

Πέρυσι η Λίβερπουλ έφτασε να διεκδικεί μέχρι και το τρόπαιο του Champions League (έχασε με 3-1 από την Ρεάλ στον τελικό) όμως στην Premier League δεν κατάφερε να είναι το ίδιο ανταγωνιστική και έμεινε νωρίς εκτός της μάχης του τίτλου, φτάνοντας έτσι τα 28 χρόνια χωρίς τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Φέτος, όμως κάτι δείχνει να έχει αλλάξει στους "κόκκινους". Μετά την προ μηνών προσθήκη του Φαν Ντάικ που βελτίωσε την άμυνά της, ο Γιούργκεν Κλοπ ενίσχυσε την εστία και την μεσαία γραμμή του παίρνοντας Άλισον, Κεϊτά και Φαμπίνιο και πλέον η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ εμφανίζεται ικανή να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον πολυπόθητο εγχώριο τίτλο.

Τρόμαξε κόσμο η νέα Λίβερπουλ!

Η εκκίνησή της μάλιστα δικαίωσε όσους την βλέπουν φέτος ψηλά, καθώς δεν ήταν μόνο το άνετο και εντυπωσιακό 4-0 επί της Γουέστ Χαμ στο "Άνφιλντ" αλλά και ο τρόπος που ήρθε αυτό. Ποδόσφαιρο κατοχής και πλούσιο θέαμα πρόσφερε στο κοινό της η ομάδα του Κλοπ, που ήταν γεμάτη από αυτοπεποίθηση, άνεση και ενθουσιασμό στο νέο της ξεκίνημα.

Οι Λονδρέζοι σφυροκοπήθηκαν στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα από μία Λίβερπουλ που είχε την τριπλέτα Σαλάχ-Μανέ-Φιρμίνο σε εξαιρετικό απόγευμα έχοντας εκπληκτική στήριξη από Κεϊτά-Μίλνερ και το εντυπωσιακό είναι πως και ο Άλισον χρειάστηκε ελάχιστες φορές να επέμβει.

"Κερασάκι στην τούρτα" της άνετης επικράτησης της Λίβερπουλ ήταν το τέταρτο γκολ, με τον Στάριτζ να μπαίνει αλλαγή του Σαλάχ στο 88' και 20 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του να βρίσκει δίχτυα με την πρώτη επαφή του με τη μπάλα!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 4-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK