Κλείνει στην Γουέστ Μπρομ ο Σαμαράς

Αν και στην Ισπανία είχαν πειστεί ότι η Μάλαγα θα τον αποκτήσει, ο Γιώργος Σαμαράς αναμένεται να αποτελέσει μεταγραφικό απόκτημα της Γουέστ Μπρομ.

Κλείνει στην Γουέστ Μπρομ ο Σαμαράς

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός δεν αποχωρίζεται όπως όλα δείχνουν το Νησί, καθώς κατηφορίζει από τη Γλασκώβη στο Γουέστ Μπρόμιτς της Αγγλίας προκειμένου να ενισχύσει την ομώνυμη ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και είναι ζήτημα ωρών να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του πρώην φορ της Σέλτικ στην αγγλική ομάδα.

Ο Σαμαράς που έκανε όλο αυτό το διάστημα προπονήσεις στην Ελλάδα προκειμένου να διατηρείται στην απαιτούμενη φόρμα, καλείται πλέον να περάσει τα απαιτούμενα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιο που του προσφέρεται και να ενσωματωθεί άμεσα στη νέα του ομάδα.

Δεύτερη φορά στην Αγγλία

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σαμαράς είχε περάσει για δύο χρόνια από το αγγλικό πρωτάθλημα όταν είχε φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι τη διετία 2006-2008. Είχε 54 εμφανίσεις και 8 γκολ, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Σέλτικ όπου έμεινε 6 σεζόν στην πιο επιτυχημένη θητεία της μέχρι τώρα καριέρας του.

Διαβάστε ακόμη:

Επιστρέφει Αγγλία ο Γιώργος Σαμαράς

News 24/7

24MEDIA NETWORK