Σαμαράς: "Εύκολη απόφαση"

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Γουέστ Μπρομ πραγματοποίησε ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος χαρακτήρισε "εύκολη απόφαση" την μεταγραφή του στον αγγλικό σύλλογο.

Σαμαράς: "Εύκολη απόφαση"

"Νιώθω πολύ καλά. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ευγενικοί και νιώθω ήδη σα να είμαστε μια οικογένεια. Ήταν μια εύκολη απόφαση να έρθω στη Γουέστ Μπρομ. Είχα μιλήσει και με τον προπονητή, είναι Σκωτσέζος, οπότε τα είπαμε στη... γλώσσα μας", ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα διεθνή.

Για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα είπε: "Πιστεύω ότι είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι έτοιμος γι' αυτή. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να τα πάει καλά στην Premier League, είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και είμαι πολύ περήφανος που θα παίζω εδώ. Θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στους καλύτερους. Ελπίζω όλοι να έχουμε μια καλή σεζόν".

Ερωτηθείς για το πρώτο του πέρασμα από την Premier League συγκριτικά με τώρα επεσήμανε: "Είμαι πιο ώριμος τώρα και ξέρω το ποδόσφαιρο καλύτερα σε σχέση με τότε που ήμουν νεότερος. Πέρασα επτά όμορφες σεζόν με τη Σέλτικ και κρατάω όλες τις καλές στιγμές. Τώρα είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και ανυπομονώ γι' αυτό. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θες να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος και πιστεύω πως έχω αλλάξει από τότε που ήμουν 22, όπως ο καθένας σ' αυτή τη δουλειά".

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του:

News 24/7

24MEDIA NETWORK